0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Izjave naših strank

Bogomil Ferfila, Aribo d.o.o. 

‘’Že desetletja sodelujem z nepremičninskimi agencijami v Sloveniji. Prav gotovo nobena nima tako izjemnega omrežja svojih strank kot prav vaša. To seveda omogoča izbor samo kvalificiranih strank, s katerimi ne izgubiš niti minute časa. To je posebnost in izjemnost dela z vami. A tudi vse ostale storitve in personal je na najvišjem možnem profesionalnem nivoju.’’

 Alisa Zotimova – Cushman and Wakefield

“Jacqueline je ustvarila uspešno podjetje in vrhunsko ekipo v poslovnem okolju, ki ne dovoljuje veliko in je za nekatere nerešljiva uganka – njej pa je očitno uspelo! Zaradi oredotočenosti na stranke, poslovne kvalitete in neizmerne prijaznosti je odličen poslovni partner.”

Winston Norman – Editorial Director at Europa Property

“Z Jacqueline sem sodeloval pri nekaj projektih in sem bil posebej navdušen nad njeno profesionalnostjo. Pri sodelovanju z Jacqueline sem ugotovil, da je njeno znanje o slovenskem trgu nepremičnin nepogrešljivo orodje za moje raziskave. Poleg tega mi je njena natančnost omogočila razviti in izdelati natančna poročila. Jacqueline bi priporočal vsem svojim poslovnim partnerjem.”

 Mihajlo Badrljica – Immorent

“Iskali smo strokovonjaka za nepremičnine, ki bi nam lahko posredoval poglobljeno analizo razmer na trgu in bi nam pomagal pri usmerjanju našega projekta. Izbrali smo podjetje S-Invest z Jacqueline na položaju direktorice. Njihovo delo je bilo boljše od pričakovanega, na visokem profesionalnem nivoju in je vsebovalo vse potrebne informacije, ki smo jih potrebovali. Na podlagi opravljenega dela, mednarodnih povezav, ki jih Jacqueline ima in njenih preteklih dosežkih na trgu, ostaja moja prva izbira pri iskanju partnerja pri poslovanju z nepremičninami v Sloveniji.”

 Georgi Georgiev – Editor at SeeNews

“Z največjim veseljem priporočam Jacqueline vsem. Z Jacqueline sem imel čast dvakrat sodelovati z namenom pregleda slovenskega nepremičninskega trga o katerem je malo poročil. Jacqueline ja natančna strokovnjakinja z odličnim razumevanjem vseh vprašanj glede razvoja vseh segmentov nepremičniskega trga v Sloveniji. Neprecenljive vpoglede v trg, ki jih je Jacqueline podala so nedvomno izboljšali vsebino novic, povezanih z nepremičniskim sektorjem, ki jih objavljamo.”

 Elaine Rossal – Head of London Group Research at Cushman and Wakefield

“Z Jacqueline sem sodelovala pri projektih izvedljivosti, kjer je pokazala podrobno znanje o trgu, ki je zelo nepregleden. Prikazala je odličen in profesionalen odnos do dela, ki je pozitivno vplival na visoko kakovostne raziskave.”

 Hans Urban Nolsoe Nielsen – Regus

“Jacqueline je zelo uspešno sodelovala s podjetjem Regus pri iskanju primerne lokacije v Ljubljani. Med procesom je Jacqueline pokazala poglobljeno znanje o slovenskem trgu in družbi nasploh. Jacqueline ima dobre povezave in njeno trdo delo ima viden vplih na dosežene rezultate. Jacqueline ima vedno pozitiven odnos in jo toplo priporočam.”

 Nick Pattie – Cushman and Wakefield

“Z Jacqueline iz podjetja S-Invest sva sodelovala pri več uspešnih hotelsko strateških projektih v regiji. Ima odličen pristop, ki je osredotočen na stranko in je prav tako podroben in pragmatičen zaradi katerega smo prejeli vrhunske povratne informacije naših strank.”

 Marko Rant – Poteza

“Skozi S-Invest je Jacqueline v Slovenijo prinesla novo miselnost na trgu poslovnih nepremičnin. Zelo bi jo priporočil zaradi njenega znanja o lokalnem trgu nepremičnin.”

 Mike Edwards – Cushman and Wakefield

“Jacqueline in njena ekipa v Sloveniji sta za nas neprecenljiva z njihovim znanjem o trgu nepremičnin, ki ni tako pregleden in kjer ni veliko investicij.”

 Mette Killingberg – Norkring Telekom ectations.

“Jacqueline Stuart je bila naš kontakt v podjetju S-Invest, ko smo pri Norkringu iskali pisarno v Ljubljani. Jacqueline je nudila profesionalno in učinkovito storitev, ki nam je bila v ogromno pomoč in privedla do dobre rešitve za nas. Zelo cenim hitre rešitve in odgovore, in lahko rečem, da je Jacqueline definitivno izpolnila vsa moja pričakovanja.”

 Sebastijan Piskar

‘’Oddajam 4 pisarne. Najprej sem sam oglaševal. Najbrž sem bil nekoliko nespreten. Ostajale so mi prazne pisarne. Ob oglašanju so se mi ponudile nekatere nepremičninske agencije, ki pa se tudi niso pokazale z rezultati. Po začetku sodelovanja z S-INVESTom se je kmalu vse spremenilo. Ponujati smo začeli vse pisarne hkrati. Ogledi so se začeli, vendar so bili prostori kot celota nekaterim preveliki, drugim premajhni za kakšno delovno mesto. Na pobudo S-INVESTa smo zato začeli ponujati posamezne pisarne. Tako nam je uspelo oddati najprej eno, nato drugo, nato tretjo in četrto pisarno. Po sklenitvi najemne pogodbe za prvo pisarno smo spoznali, da S-INVEST res dela za interes ene strani, tiste, ki mu plača provizijo. Seveda pogodbe ni mogoče skleniti, če niso usklajeni interesi obeh strank.’’

 Lastnik staromeščanske vile v centru Ljubljane

”S podjetjem S-invest smo zelo uspešno sodelovali v letu 2016, ko je čisto ob koncu leta prišlo do uspešne sklenitve posla za našo nepremičnino. V prvi vrsti smo bili zelo veseli sodelovanja z zastopnico S-Investa, gospo Natašo Čas, ki se je v korist obeh pogodbenih strank iskreno zavzemala, da bi bil posel sklenjen. Osebna zavzetost gospe Nataše Čas je bila tisto, na kar pred tem nismo naleteli pri drugih posredniških agencijah.

 V našem primeru je zaradi določenih okoliščin našega poslovnega partnerja izpeljava posla trajala relativno dolgo, skoraj leto dni. V tem času je bil nastop gospe Nataše Čas ves čas in v vseh vidikih profesionalen in ljubezniv. Veliko nam je pomenilo, da je bila vselej dosegljiva in odzivna, da je celotno obdobje vse do sklenitve posla razvoj dogodkov spremljala do vsake podrobnosti ter da je komunikacijo med nami in našim bodočim partnerjem vodila strokovno, izkušeno in umirjeno. Točke, v katerih so se tekom pogajanj izražali različni pogledi nas in našega bodočega partnerja, smo izkomunicirali v dobrem duhu in v pozitivni viziji tudi zaradi njenega uspešnega posredovanja pri prenosu informacij in njene strokovnosti. Njena srčna, umirjena in stabilna zavzetost pri posredovanju je bila neprecenljiva.

Ko je bil posel že sklenjen in ko je sledila primopredaja objekta v več korakih, je bila gospa Nataša Čas vsakokrat še nadalje prisotna z resničnim zanimanjem za objekt in za dobro počutje obeh strani. Tako lahko z veseljem zapišemo, da je tudi po sami sklenitvi posla med nami in S-investom ostalo tisto, kar smo postopoma gradili ves čas in kar ni merljivo v materialnih vrednostih in časovnih okvirih: dober odnos in zaupanje. V vseh bodočih poslih, ki bodo povezani z našo nepremičnino, se bomo še naprej z zaupanjem obračali na S-Invest in to priporočilo dajemo tudi vsem, ki imajo namen poslovati s svojimi nepremičninami.”

 Peter Frankl, direktor, Časnik Finance

 “Z agencijo S-invest je pravzaprav vse preprosto. Jasno, hitro, učinkovito, neposredno, strokovno, brez odvečnih besed, a kljub temu izjemno prijazno. Če poslujete z Jacqueline Stewart, direktorico, ne boste našli samo poslovnega partnerja, temveč tudi poslovno prijateljstvo.”

 Blaž Vodopivec, BVM naložbe d.o.o.

“S-invest je nepremičninska agencija, s katero največ sodelujemo, ker so učinkoviti in profesionalni v vseh pomenih besede.”

 Mitja Jus, direktor TJs d.o.o. , ROUNDABOUT Travel 

“Pohvalil bi odzivnost, iskrenost in zanesljivost. Vsekakor vas bomo kontaktirali, ko bomo zopet potrebovali vaše storitve.”

 Odvetniška družba MMI

“Družbo S-Invest smo kontaktirali, ko smo za našo dejavnost v relativno kratkem času potrebovali nove poslovne prostore. Strokoven, hiter predvsem pa odziven pristop posrednikov družbe S-Invest k iskanju primernih poslovnih prostorov v Ljubljani nam je omogočil selitev v manj kot enem mesecu. V primeru novih potreb po storitvah nepremičninskega posredovanja bo družba S-Invest naša prva izbira. Hvala za pomoč.”

Miloš Stanojević, Head of Office Asset Management Slovenia & Serbia, Centrice Ljubljana d.o.o.

“S podjetjem S-Invest sodelujemo odkar smo prevzeli 3 poslovne stavbe v Ljubljani, septembra 2016. V podjetju delajo zelo trdo, proaktivno in v skladu z najvišjimi profesionalnimi in etičnimi standardi. S-Invest je zadolžen za veliko oddanih prostorov v naših stavbah, lokalnim in mednarodnim najemnikom. Z S-Invest smo prav tako sodelovali pri marketiški kampanji, ki je bila dobro premišljena, profesionalno izvedena in efektivna. Člani ekipe S-Invest so pravi strokovnjaki na področju trga pisarniških prostorov v Ljubljani. Njihovo znanje in nasveti so za nas neprecenljivi. Z obema agentkama Natašo in Nelo z veseljem sodelujem. Podjetje priporočam vsem investitorjem.”

Jorg Kosler, IMMOREAL d.o.o

“S-invest odlikujejo odlično poznavanje zakonitosti delovanja trga nepremičnin v svetu in pri nas. K nam priaša nove poglede in pristope na znana vparšanja iz nepremičninskega  sveta.

Naj gre  za trženje spomeniško varovanega objekta  v satri Ljubljani, ali pa za trženje sodobnih poslovnih prostorov, ali  pa za dileme in strategije investitorja pri vstopu v nepremičninski  projekt –  v vseh primerih smo bili deležni  kompetentnega in profesionalnega pristopa.

Kreativnost, operativnost in poslovnost je vsekakor  izkaznica Jacqueline in najenega teama.

Isabella Lell-Zygartowski, VB- Real Estate Services

“Avgusta 2015 smo S-Invest izbrali kot posrednika pri prodaji prvo razredne poslovne stavbe v centru Ljubljane. V normalnih razmerah bi za to prodajo izbrali mednarodno podjetje, ker je nepremičnina v majhnem in nelikvidnem trgu kjer ni prisotnega gloablnega svetovalca smo izbrali lokalno podjetje, ki je bilo zadolženo za najbolj pomembno oddajo v stavbi. Cenimo veliko stvari, ki jih je nudila storitev podjetja S-Invest. Podjetje ima nekonkurenčno znanje o trgu poslovnih nepremičnin v Sloveniji. Info memo in marketinški materjal so bili dobro premišljeni in profesionalno izdelani.

Podjetje je izvedlo temeljito in široko marketniško kampanijo, ki ni zajemala le vlagateljev v pisarniške prostore v CEE ampak tudi agente in ostalo vplivne. Transakcija je bila komplicirana zaradi nepričakovanih okoliščin, vendar sta Jacqueline Stuart in njena ekipa ostali mirni in potrpežljivo delali na teh problemih in venomer zagotavljali vsem zainteresiranim strankam, da se da probleme rešiti.

Prodajna pogodoba je bila podpisana decembra 2017, posel pa zaključen aprila 2018.

Cenimo integriteto, profesionalizem, trdo delo in predanost Jacqueline Stuart in njene ekipe; v veseljem nam je bilo delati z njimi in jih bomo v prihodnje brez oklevanja ponovno izbrali kot posrednike. Brez oklevanja bi S-Invest priporočila vsem, ki potrebujejo nasvet za prodajo poslovnih nepremičnin v Sloveniji.”

James France, Head of Global Leasehold Properties, Sports Direct

“Jacqueline in ekipo S-Invest smo pred kratkim zadolžili za pomoč Sports Directu pri iskanju novih objektov in upravljanjem naših najemnih aktivnosti. Z njihovim delom in rezultati smo do današnjega dne zelo zadovoljni. Znanje Jacqueline o lokacija in primerljivih transakcijah se je izkazalo za nepreceniljivo. Za vse naše zahteve smo prejeli ustrezno rešitev. V prihodnosti želimo še naprej uspešno sodelovati s podjetjem in razširiti našo ponudbo v Sloveniji.”

 

Sanela Jonuzi – BETA KES d.o.o.

”Podjetje S-Invest smo kontaktirali, ker smo želeli oddati večjo površino opremljenih poslovnih prostorov, kar se je izkazalo za težje kot se je zdelo.  

Sodelovali smo z večimi nepremičninskimi agencijami, vendar kljub lepo opremljenim in vzdrževanim prostorom, dobri lokaciji in konkurenčni ceni, nobena agencija ni imela uspeha v oddaji. Način, kot ga ima podjetje S-Invest, da oglase pošilja direktno na E-Mail potencijalnega najemnika, se nam je zdel idealen za naše potrebe. To nas je tudi prepričalo na sodelovanje in po kratkem času smo prostore tudi uspešno oddali. 

Poleg tega so vsi zaposleni, s katerimi smo imeli kontakt, zelo strokovni, prijazni in vstrežljivi. Posebej moramo izpostaviti kvalitete in požrtvovalnost agentke gospe Nataše Čas, s katero smo imeli neposreden kontakt. Ker je zainteresirana stranka bilo ameriško podjetje, smo si zaradi časovne razlike, Emaile izmenjavali tudi v poznih večernjih urah in vikendih, kar ni vedno samoumevno. 

Vsekakor bi storitve podjetja S- Invest toplo priporočili vsem podjetjem in posameznikom, kateri želijo imeti profesionalno svetovanje in zanesljivo podporo izkušenih agentov pri oddaji svojih nepremičnin.”