0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Naprodaj poslovni prostor – Ljubljana 467.170 €

Naprodaj poslovni prostor – Ljubljana

Okvirna cena je 467.170 € + DPN

Objekt je bil zgrajen v letu 1970, v letu 1996 je bila obnovljena streha. Poslovni prostor je bil prenovljen v letu 2004. Zadnja prenova je bila leta 2006, urejena je bila klimatizacija/prezračevanje/ogrevanje s priklopom na daljinsko ogrevanje.

Kupcem ne zaračunavamo provizije za nakup poslovnih prostorov!

Poslovni prostor se nahaja na zelo frekventni lokaciji – Kolodvorska ulica, in je primeren za različne vrste trgovske, gostinske, pisarniške dejavnosti.

Odlična lokacija omogoča hiter dostop do pomembnejših državnih institucij, sodišča, borze ter glavne železniške in avtobusne postaje. V neposredni bližini se nahajajo trgovine, pošta, lokali, restavracije, pekarna, kino, banka.

Stavba ima vse priključke potrebne za sodobno poslovanje (elektrika, voda, optika). V poslovni stavbi imajo svoje sedeže priznana domača in mednarodna podjetja kot so: IT podjetja, Odvetniške pisarne, Podjetja za projektiranje in Inžinering, Finančna podjetja itd.

Poslovni prostor ima 2 etaži, klet in pritličje. V kleti se nahajajo tehnični prostori, skladišče, arhiv, mini kuhinja, ter sanitarije. V pritličju so pisarniški prostori, z veliko sprejemnico, bivša poslovalnica banke primerni za restavracijo, trgovino. Poslovni prostori so obrnjeni na severovzhod in ponujajo razglede na Kolodvorsko in Pražakovo cesto. V neposredni bližini se nahajajo postajališča LPP linij: 5, 12, 20, 20Z, N05.

Ponudbe sprejemamo za:

  • poslovni prostor v izmeri 265,34m2 (pritličje – 189,20 m2 in klet 76,10 m2)

Okvirna cena je 467.170 € + DPN.

Mesečni stroški znašajo cca 2,5-3 €/m2 (el. energija, omrežnina, smeti, voda, ogrevanje, upravljanje).

NUSZ znaša 2.847,18€ letno.

V bližini objekta je na voljo javno parkirišče za stranke za 0.80€/uro.

Poslovni prostor je trenutno prazen.

Nepremičnina je prosta bremen.

Za več informacij o nakupu nas prosim kontaktirajte.

 Kontaktirajte nas Youtube