0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Naprodaj avtosalon, zemljišče in stanovanjska hiša, Lesce – 2.942 m2 950.000,00

Naprodaj avtosalon, zemljišče in stanovanjska hiša, Lesce – 2.942 m2

Sprejemamo ponudbe za poslovni kompleks v skupni velikosti 2.949 m2. Na prodaj je avtosalon in mehanična delavnica v velikosti cca 600 m2, dvostanovanjska hiša 396 m2 ter zemljišče v velikosti 1.065 m2 z občinskim podrobnim načrtom, kjer je predvidena gradnja stanovanjskega naselja.

Kupcem ne zaračunavamo provizije za nakup poslovnih prostorov!

Okvirna cena je 950.000,00 €.

Možnost nakupa posamezne nepremičnine ali zemljišča. Cena po dogovoru.

Poslovna stavba obsega del, ki je namenjen avtosalonu in del, kjer se izvajajo storitve mehanične in kleparske dejavnosti. Na zemljišču je mogoče graditi stanovanjsko stavbo.

Avtosalon je bil zgrajen leta 2001, delavnica leta 1993, ter leta 1980 hiša, ki je bila renovirana v letu 1997.

Hiša se ogreva na kurilno olje, ter elektriko. Pred stavbo je na voljo več kot 10 parkirnih mest. NUSZ za hišo in zemljišče znaša okvirno 750 €. OPPN za zemljišče je bil sprejet. Na zemljišču je dovoljena gradnja vrstnih hiš ali individualnih hiš. Objekti so lahko podkleteni. Osnovna streha je dvokapnica z naklonom 38-45 stopinj v sivem tonu kritine.

Poslovni prostor ima vse potrebne priključke za sodobno poslovanje, kot so elektrika, voda, kanalizacija, telekominikacijske storitve in priključek na plin.

V neposredni bližini se nahaja osnovna šola, letališče in avtocesta. V bližini se nahaja tudi restavracija in bar.

Stanovanjska hiša je zasnovana kot dvostanovanjska, ki obsega dve etaži. Prva etaža predstavlja dnevni del z izhodom na vrt (dve sobi in jedilnica), kuhinjo, spalnico, kopalnico, ločeno stranišče, garderobna soba. V zgornji etaži je stanovanje, ki obsega 3 spalnice, dve z izhodom na balkon, kopalnico, dnevno bivalni del, ki združuje dnevni prostor, kuhinjo in jedilnico z veliko teraso, preko katere so stopnice na vrt.

Hiša je podkletena, v kleti je prijetna soba za druženje s kaminsko pečjo, kuhinja in pomožni prostor.

Kompleks predstavlja poslovne priložnosti za nove lastnike, tako v obsegu sedanje dejavnosti, razvoja turizma, oziroma gospodarske dejavnosti podobne usmeritve.

Za več informacij o nakupu poslovnih prostorov nas prosim kontaktirajte.

 

Kontaktirajte nas  Youtube