0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO Naprodaj – Hotel City Inn, Budimpešta Zbiranje ponudb

Naprodaj – Hotel City Inn, Budimpešta

Zbiranje ponudb

Hotel se nahaja v živahnem in zgodovinskem delu mestnega središča Budimpešte, na meji med 8. in 9. okrožjem Budimpešte, ob nakupovalnem središču “Corvin Negyed” in neposredno ob peš coni v nedavno prenovljeni dinamični soseski. Območje je znano po svojih trgovinah, kavarnah in restavracijah.

Kupcem ne zaračunavamo provizije za nakup poslovnih prostorov!

Hotel je bil odprt leta 2008 in je oddaljen le nekaj minut hoje od najpomembnejših znamenitosti in muzejev v Budimpešti. Ima odličen dostop do javnega prevoza in avtoceste M1, M3, M5 & M7, v bližini hotela pa je tudi tramvaj št. 4-6, ki povezuje območje z ostalimi deli mesta. Letališče Budimpešta je oddaljeno le pol ure.

Hotel upravlja lastnik, ki in ni povezan z nobeno mednarodno hotelsko blagovno znamko. To daje priložnost za optimizacijo prihodkov, ki jih podpira lokacija hotela. Hotel ponuja strateški položaj za vlagatelje, da izkoristijo velik potencial rasti v Budimpešti.

66 udobnih sob in vrhunskih apartmajev je razdeljenih na 6 nadstropij, ki so moderno in elegantno opremljene. Sodobne sobe imajo standard 3-4 zvezdic z zelo dobrim stanjem FF&E.

Vsaka kategorija sob je zasnovana tako, da ustreza zahtevam uporabnika. Vse sobe so opremljene z vrhunsko opremo in hitrim internetom.

Vsaka soba ima prostoren funkcionalni delovni prostor, mini bar, sef, klimatsko napravo in opremo za pripravo čaja in kave. Varovano parkirišče se nahaja nasproti hotela.

V kolikor želite prejeti več informacij o nakupu, nas prosim kontaktirajte.

  Kontaktirajte nas