0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Novo – Oddaja poslovnih prostorov v Mariboru, center 5 €/m2/mesec

Oddaja poslovnih prostorov v Mariboru, center

Od 5 €/m2/mesec

Poslovni prostori se nahajajo v strogem centru mesta Maribor, v poslovni stavbi Glavni trg v 3. nadstropju. Stavba je bila zgrajena leta 1980. Prenova fasade, strehe,strešnih oken ter stropov v l. med 2016 in 2018. L.2018 so bila nameščena nova dvigala. Iz garaže je do 3. nadstropja omogočen dostop s tovornim dvigalom za potrebe selitve ali prenosa arhiva ipd.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovni center Glavni trg je poslovna stavba v strogem centru mesta v kateri se izvaja izključno poslovna dejavnost. V poslovnem centru storitve javnega sektorja izvajata Ministrstvo za okolje in prostor, Direkcija za vode ter Delovno sodišče v Mariboru. V pritličnih prostorih poslovnega centra poslujeta dve banki ter storitvene, trgovske in gostinske dejavnosti.Poslovni center je s severne, zahodne in vzhodne strani vključen v območje za pešce.

V garažni hiši poslovnega centra Glavni trg je možno najeti parkirna mesta. Iz garaže je omogočen neposreden vhod in dostop z dvigalom v poslovne prostore. Za službena vozila lahko najemnik pridobi dovoljenje in dovolilnico za parkiranje Mestne občine Maribor na plačljivih površinah, kjer je uvedeno plačilo parkirnine (Glavni trg, Lent, Slomškov trg).

Na voljo so:

  • pisarne v skupni izmeri 291,94 m2 in se lahko uporabljajo za različne pisarniške in druge storitvene dejavnosti. Trenutno so urejene za predavalnice. 
  • Možnost najema manjše kvadrature: 34,8 m2, 72,4 m2, 38,7 m2, 96,45 m2 in 68,9 m2. 

Čajna kuhinja in ločene sanitarije so skupne. Dostop je mogoč tudi preko osebnih dvigal.Poslovni prostor je sestavljen iz desetih pisarn različnih velikosti.

Najem parkirnega mesta znaša 70 €/mesečno z vključenimi stroški.

Cena za najem znaša 5 €/m2 + DDV + stroški. Mesečni stroški znašajo v povprečju 4,5 €/m2/mesec.

Za posamezno pisarno je cena za najem 8 €/m2 + DDV + stroški

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosim kontaktirajte.

Youtube  Kontaktirajte nas  Panorama