0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Novo – Pisarne za najem na Dunajski cesti, Ljubljana 12 €/m2/mesec

Pisarne za najem na Dunajski cesti, Ljubljana

Cena: 12 €/m2/mesec (stroški niso vključeni v najemnino)

Pisarne se nahajajo na frekventni lokaciji za Bežigradom v urejeni poslovni stavbi na Dunajski cesti. Poslovni prostori predstavljajo zaključeno celoto dostopno tudi z dvigalom. Prostori obsegajo 2 x čajna kuhinja, lastne sanitarije, sejna soba ter pisarne.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Stavba je bila zgrajena l. 2001. Hitro dostopna lokacija do centra mesta in Ljubljanske obvoznice. V neposredni bližini so na voljo različne restavracije, bari, poštna in bančna poslovalnica. Možen je najem skupno vseh pisarn ali delitev na manjših enot. Poslovni prostori se nahajajo v 1. nadstropju.

Poslovni prostori površine so delno opremljeni. Vsi poslovni prostori imajo mrežni internetni sistem. V prostorih je konvektorsko ogrevanje in hlajenje v parapeih. Lastnik lahko uredi prostore v skladu z željami najemnika. Prostori so vseljivi tako oz. takoj po obnovi.

Na voljo je:

  •  sklop 2 pisarn v 1. nadstropju: 46,60 m2

Najemnina za opremljene pisarne znaša 12 €/m2/ mesec + Davek + stroški 2,5€/m2/mesec.

Na voljo za najem je 10 parkirnih mest v parkirni hiši za 95 €/pm/mesec. Brezplačnih in lastniških parkirnih mest ni na voljo. Pred stavbo je postajališče mestniega avtobusa, 6, 8, 11, 18 (postaja AMZS).

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosim kontaktirajte.

Kontaktirajte nas