0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Portfelj treh hotelov na prodaj, Maribor, Slovenija Zbiranje pobudb

Portfelj treh hotelov na prodaj, Maribor, Slovenija

Zbiranje ponudb!

Predmet prodaje je portfelj treh hotelov v Mariboru. Lastniki so zelo motivirani za prodajo in vse ponudbe bodo upoštevane.  Možen je nakup delnic podjetja (share deal) ali nakup sredstev (asset deal). Vsakdo, ki bi prevzel podjetje, bi imel koristi zaradi obračunane izdatne davčne izgube.

Kupcem ne zaračunavamo provizije za nakup!

Maribor je drugo največje slovensko mesto s 95.000 prebivalci. Prednost mariborskih hotelov je poletni in zimski turizem, frekventna poslovna potovanja, športne prireditve in tranzitna podjetja. Hoteli Mercure in Ibis ter hostel Uni se nahajajo v središču mesta, v oddaljenosti 1,5 km drug od drugega.

Hotel Mercure je poslovni hotel s štirimi zvezdicami, ki zajema 78 sob in se nahaja v mestnem jedru Maribora. Veliko vrednost mu dodaja prostor za zajtrke s kapaciteto do 60 oseb, restavracija s kapaciteto do 80 oseb in zunanja terasa s kapaciteto do 24 oseb. Hotelski bar sprejme 15 oseb v notranjosti, zunaj pa dodatnih 20. Pripada mu še kavarna, ki sprejme 150 oseb in se lahko spremeni v plesno prizorišče s sediščem za 100 ljudi. Na voljo so tri konferenčne dvorane (130 m2, 140 m2 in 65 m2), z največjo zmogljivostjo 246 delegatov. Hotel ima 18 parkirnih mest, gostje pa imajo na voljo tudi parkirišče s 110 parkirnimi mesti, ki je plačljivo.

Ibis Styles Maribor City Center je modernejši hotel s tremi zvezdicami, ki zajema 71 sob in se nahaja v zgodovinski zgradbi, v osrčju starega mestnega jedra. Od najpomembnejših trgovin in drugih znamenitosti v Mariboru je oddaljen le nekaj korakov. Pripada mu 18 parkirnih mest zunaj objekta in 21 podzemnih garaž. Na voljo je prostor za zajtrk, ki sprejme 60 oseb in lounge za goste s kapaciteto do 16 oseb.

Uni Youth hostel je prejel 5 trikotnikov – najvišjo kategorijo hostlov v Sloveniji in je del IYHF (Mednarodne zveze za mladinske hostele). Objekt ima 55 sob in 128 postelj ter skupni prostor v preddverju, ki sprejme 30 gostov. Na voljo je še bivalni prostor kjer se nahaja TV s kapaciteto do 6 oseb.

Info memo na voljo.

Za več informacij nas prosim kontaktirajte.

Kontaktirajte nas