0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Moderna poslovna stavba v Mestnem logu, Ljubljana – Vič – ODDANO 7 €/m2

Poslovni prostori mestni log – 7 €/m2/mesec –  53,30 m2 – ODDANO

Moderna poslovna stavba se nahaja v Mestnem logu na Viču. Locirana je v poslovni coni, ki je od dovoza na avtocesto oddaljen prilbližno 2 kilometra. Zaradi bližine postajališča najfrekventnejše linije mestnega potniškega prometa – linija št. 1, je lokacija enostavno dostopna tudi z javnim prometom. V poslovni stavbi delujejo znana domača in mednarodna podjetja med drugim TMF, Aterna, Kemijski Inštitut in Korona, v neposredni bližini pa sta locirana tudi Pošta Slovenije ter HSE.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Trenutno na voljo:

  • 2. nadstropje: 53,30m2 (neto)

V nadstropju je na voljo za souporabo čajna kuhinja, ločene sanitarije in server soba.Poslovna stavba je bila zgrajena leta 2001. Pisarniški prostori so opremljeni z napravami za prezračevanje, ogrevanje in hlajenje, optičnim omrežjem ter sistemom za vodenje prihodov in odhodov. Za najemnike je pred stavbo na razpolago 6 parkirnih mest.

Najemnina za neopremljene pisarne znaša 7 €/m2/mesec. Stroški v višini cca 2,5 €/m2/mesec (z vključeno individualno porabo elektrike, ogrevanja in obratovalnimi stroški ter NUSZ) in DDV se obračunajo dodatno.

Pogoj je, da je najemnik zavezanec za DDV.

Najemnina za parkirišča znaša 40 €/parkirno mesto/mesec (DDV ni vključen).

Prostori se oddajajo za določeno obdobje 11 mesecev z možnostjo podaljšanja.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

youtube
Kontaktirajte nas         Panorama