0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovni kompleks naprodaj v Mariboru 1.35 m€

Poslovni kompleks naprodaj v Mariboru

Cena: 1.35 m€

Naprodaj večji poslovni kompleks v izmeri 4.325 m2, zgrajen l. 1970, adaptiran l. 1997, 16.902 m2 zemljišča, P/2 nad., proizvodni kompleks-proizvodne hale, upravna stavba, veliko parkirišče v Razvanju pri Mariboru, ob avtocesti Maribor-Ljubljana, prodamo.

Cena: 1.350.000,00 EUR

Kupcem ne zaračunavamo provizije za nakup poslovnih prostorov!

Na odlični lokaciji v Razvanju pri Mariboru, povsem blizu glavne ceste Maribor-Ljubljana, prodamo proizvodni kompleks.

Kompleks objektov, zgrajenih leta 1970 in 1980, sestavljajo 3 sklopi.

Upravna stavba s pomožnim prostorom, zgrajena leta 1980, skupne površine 656,85 m2 v treh etažah (klet, pritličje, nadstropje), klasična opečnata gradnja, fasada obnovljena leta 1997, vgrajena dvoslojna lesena okna. V objektu so pisarne, sanitarije, jedilnica in drugi pomožni prostori.

Proizvodno skladiščni del je bil zgrajen leta 1970, razdeljen je na dva dela.

Skladiščno pomožni prostori imajo površino 681,43 m2

Proizvodna hala pa neto površine 2.832,30 m2.

Oba prostora sta povezana, pravokotne oblike, betonski tlak, stranska in strešna okna, znotraj urejena pisarna. Upravna stavba je samostojni objekt in stoji pri vhodu kompleksa. Na vhodu stoji vratarnica. Dostop je urejen iz javne asfaltirane ceste. Objekti imajo centralno ogrevanje na plin.

Proizvodno – skladiščni prostori se lahko hitro in brez prevelikih stroškov prilagodijo glede na dejavnost in želje novega lastnika.  Stavbe so priključene na vse priključke ( elektrika, vodovod, kanalizacija) vzdrževane, trenutno oddane v najem.  Celotna parcela je ograjena, pred vhodom je veliko asfaltirano parkirišče za osebna vozila, v ograjenem delu pa prostorno dvorišče, ki omogoča dostop, obračanje in parkiranje tudi večjim tovornim vozilom.

Poslovni objekt nudi zaradi odlične arhitekture in lokacije vrsto priložnosti za različne dejavnosti, tako proizvodne, logistične, servisne,  skladiščne, trgovske kot storitvene. Lastno parkirišče, bližina avtoceste in urejena lokacija so odlična priložnost tako za investicijo, kot izvajanje lastne dejavnosti za ambiciozne podjetnike in podjetja.

Za več informacij o nakupu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

  Kontaktirajte nas