0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovni prostor za najem v Škofji Loki

Poslovni prostor za najem v Škofji Loki 350 m2 in 150 m2

Od 6 €/m2/mesec

Poslovni objekt v Škofji Loki ponuja poslovne prostore na naslovu Sv. Duh 143, 4220 Škofja Loka.
Objekt je lociran na odlični lokaciji ob glavni cesti Škofja Loka – Kranj. V neposredni bližini se nahaja restavracija Oliva, trgovina Hofer, Merkur in Tedi, ter druge obrti in trgovine.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovni objekt je bil v celoti zgrajen v letu 2019 in gre za novogradnjo. Poslovni prostori še niso bili v uporabi. Poslovni prostori imajo internetno povezavo. Ogrevanje je talno, urejeno pa je tudi sodobno prezračevanje in reokoperacija.

Dostop je urejen s svojim vhodom in stopnicami, poleg tega pa je možen transport blaga s tovornim dvigalom. V prostoru so urejene moške in ženske sanitarije, ter manjša kuhinja.

V celoti je objekt ograjen in je pod video nadzorom. Vrata so električna in se odpirajo z daljinskim upravljačem. Na voljo je asfaltirano parkirišče. Možen je najem parkirinih mest za 20 €/mesec za parkirno mesto. Poslovni prostori za najem se nahajajo v prvem nadstropju v velikosti 350 m2 in v podstrešnem delu v velikosti 150 m2. Pisarne so svetle in primerne za mirno pisarniško dejavnost. Poslovni prostori so obrnjeni na vse strani neba in ponujajo razgled na Skojljeloško hribovje, Osolnik in druge gore.

Na voljo za najem:

  • Prvo nadstropje okvirno 350 m2, cena najema 11 €/m2/mesec
  • Mansardni del okvirno 150 m2, cena najema 6 €/m2/mesec

Stroški in davek se obračunajo dodatno.

V kolikor želite prejeti več informacij o najemu poslovnih prostorov oziroma si jih želite ogledati, nas prosim kontaktirajte.

   Kontaktirajte nas