0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Novo – Poslovni prostori v Ljubljani – Stekleni dvori 14,50€/m2/mesec

Poslovni prostori  za oddajo v Ljubljani, Bežigrad –  758,68 m2 (420,57 m2 pisarne in 301,72 m2 terasa)

14,5 €/m2/mesec (stroški niso vključeni v najemnino)

Poslovni prostori se nahajajo na Dunajski cesti v Razred A poslovni stavbi –  Stekleni dvori v 8. nadstropju. Stavba je bila zgrajena leta 2003. V poslovni stavbi imajo svoje sedeže priznana mednarodna in domača podjetja, kot so IT podjetja, banke, podjetja za turizen in kulinarstvo, družba za trženje športnih aktivnost, podjetje za trgovanje in prodaja električne energije itd.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovna stavba Stekleni dvori predstavlja eno najmodernejših poslovnih stavb v Ljubljani, ki jo, poleg sodobne arhitekturne zasnove in odlične lokacije odlikuje velika tehnična dovršenost. Stavba ima vse priključke potrebne za sodobno poslovanje, kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo v vsakem prostoru, recepcijo, varnostno službo, parkirno hišo za zaposlene in obiskovalce, bar in restavracijo. Objekt odlikuje tudi velika energetska učnkovitost z nizkimi mesečnimi stroški.

Za najem so na voljo poslovni prostori v 8. nadstropju:

  • 758,68 m2 (420,57 m2 pisarne in 301,72 m2 terasa)

V neposredni bližini se nahaja postajališče LPP linij: 6, 8 in 11. Parkirna mesta za zaposlene so na voljo v podzemni garaži za 80 €/mesto/mesec.

Poslovni prostori so svetli in so obrnjeni na vse strani neba in ponujajo razglede na Dunajski cesti in Kamniške Alpe. Enota ima lastne ločene m/ž sanitarije in čajno kuhinjo. Poslovni prostori so primerni za oceansko ali klasično razporeditev pisarn. Vsi prostri so svetli in imajo velika okna.

Najemnina za pisarno znaša 14,5 €/m2/mesec in za teraso 3 €/m2/mesec (DDV in stroški niso vključeni v najemnino).

Obratovalne stroške se obračunajo dodato in znašajo od 3,2 do 4€/m2/mesec. DDV se obračuna dodatno.

 

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

  Youtube Kontaktirajte nas Panorama