0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Novo – Poslovni prostori v Mariboru, center NAPRODAJ 1.200 €/m2

NAPRODAJ 

Poslovni prostori v Mariboru, center

1.200 €/m2

Poslovni prostori se nahajajo v strogem centru mesta Maribor, v poslovni stavbi Glavni trg v 3. in 4.  nadstropju. Stavba je bila zgrajena leta 1980. Prenova fasade, strehe,strešnih oken ter stropov v l. med 2016 in 2018. L.2018 so bila nameščena nova dvigala. Iz garaže je do 3. nadstropja omogočen dostop s tovornim dvigalom za potrebe selitve ali prenosa arhiva ipd.

Kupcem ne zaračunavamo provizije za nakup poslovnih prostorov!

Poslovni center Glavni trg je poslovna stavba v strogem centru mesta v kateri se izvaja izključno poslovna dejavnost. V poslovnem centru storitve javnega sektorja izvajata Ministrstvo za okolje in prostor, Direkcija za vode ter Delovno sodišče v Mariboru. V pritličnih prostorih poslovnega centra poslujeta dve banki ter storitvene, trgovske in gostinske dejavnosti.Poslovni center je s severne, zahodne in vzhodne strani vključen v območje za pešce.

V garažni hiši poslovnega centra Glavni trg je možno najeti parkirna mesta. Iz garaže je omogočen neposreden vhod in dostop z dvigalom v poslovne prostore. Za službena vozila lahko najemnik pridobi dovoljenje in dovolilnico za parkiranje Mestne občine Maribor na plačljivih površinah, kjer je uvedeno plačilo parkirnine (Glavni trg, Lent, Slomškov trg).

Trenutno na voljo:

  • 3.nadstropje –  Poslovni prostori v izmeri 291,40 m2
  • 4.nadstropje – Poslovni prostori v izmeri 484,30 m2
  • Skupaj 776,24 (neto)

Cena 1200 €/m2. 

Poslovni prostori se lahko uporabljajo za različne pisarniške in druge storitvene dejavnosti. Trenutno so urejene za predavalnice.

Čajna kuhinja in ločene sanitarije so skupne. Dostop je mogoč tudi preko osebnih dvigal.

Najem parkirnega mesta znaša 70 €/mesečno z vključenimi stroški.
Možno tudi nakup 2 parkirnih mest. Cena je 8000 € za vsakega.

 

Za več informacij o nakupu poslovnih prostorov nas prosim kontaktirajte.

 

Youtube  Kontaktirajte nas  Panorama