0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovno – stanovanjski objekt naprodaj v Mariboru Okvirna cena je 700.000 €

POSLOVNO – STANOVANJSKI OBJEKT NAPRODAJ

MARIBOR

Okvirna cena je 700.000 €

Sprejemamo ponudbe za poslovno stanovanjski kompleks v skupni velikosti 571,21 m2. Na prodaj je poslovni in stanovanjski del. Poslovni del meri skupaj 336,57 m2, stanovanjski del pa 234,64 m2. Objektu prav tako pripada 1.220 m2 zemljišča. Pred stavbo so na voljo brezplačna parkirišča. 

Kupcem ne zaračunavamo provizije za nakup!

Okvirna cena je 700.000 €.

Objekt je bil zgrajen leta 1980 in obnovljen l. 2006. Vse inštalacije so bile obnovljene l. 2008, prav tako tudi okna, vrata, fasada (15-19cm) in delno nova kritina. Stavba se nahaja v neposredni bližini obvoznice. Hiša se ogreva na kurilno olje, ter preko klime. Pred stavbo je na voljo več kot 10 parkirnih mest.

NUSZ za hišo in zemljišče znaša 1340 €/letno. Poslovni prostor ima vse potrebne priključke za sodobno poslovanje, kot so elektrika, voda, kanalizacija, telekominikacijske storitve.

V neposredni bližini se nahajajo različna storitvena podjetja, delavnice, trgovine, pekarna, itd.

Poslovno stanovanjska hiša je zasnovana kot enostanovansjka s poslovno skladiščnim delom. Razdeljena je na poslovni in stanovanski del.

Poslovni del obsega:

pritličje, nadstropje, klet in skladiščni del. Pritličje vključuje hodnik, 3 pisarne, mini kuhinjo in sanitarije. 1. nadstropje ima 3 pisarne, kuhinjo, kopalnica, ter stopnišče in hodnik. Skladiščni del pa obsega zunanja pisarna, skladišče za pisarno, skladišče za orodja, garderobe, umivalnica s sanitarijami, zunanje večje skladišče, zunanje manjše skladišče, lopa in pasja uta.

Klet ima kurilnico, prostor za cisterno, stopnišče in hodnik.

Stanovanjski del obsega:

stanovanje s kletjo in garažo, nadstreškom za avto in zimski vrt.

Kompleks predstavlja poslovno priložnost za nove lastnike, tako v obsegu sedanje dejavnosti, razvoja turizma, oziroma gospodarske dejavnosti podobne usmeritve.

Stavba je 70% posilovna in 30% stanovanjska

Kupcem ne zaračunavamo provizije!

Za več informacij o nakupu poslovnih prostorov nas prosim kontaktirajte.

Kontaktirajte nas