0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Prodajni prostor za najem v NC Velenje Izklicna cena za 10-letno najemnino je 6 €/m2

Prodajni prostor za najem v NC Velenje

Izklicna cena za 10-letno najemnino je 6 €/m2

Nepremičnina je del nakupovalnega središča in se oddaja kot samostojna enota v zgradbi. Zgrajena je bila leta 1997.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnega prostora!

Za najem je na voljo 2.007m2 v spodnjem pritličju, kjer je bila prvotno večja trgovina za delavnico, hišo in vrt. Kasneje so jo preuredili v manjše trgovine.

Je na odlični lokaciji, z dobro vidljivostjo. Kdorkoli vstopa v trgovski center s podzemnega parkirišča mora mimo enote. Glavni najemnik Spar je v pritličju, skupaj z McDonaldsom.

NC Velenje je središče dogajanja in nudi celotno ponudbo storitev okoliškim prebivalcem. Nakupovalni center obsega prodajalno mobilnih telefonov, fotokopiranje, rezanje ključev in številne druge trgovine, vključno z bari in restavracijami. Nepremičnina stoji na zemljišču, velikosti 9.458m2 in skupaj obsega 19.116m2.

Na voljo je veliko parkirišče, kjer lahko kupci parkirajo. V podzemni garaži je 85 parkirnih mest in 130 parkirnih mest na prostem. Dostop do spodnjega pritličja je mogoč z dvigalom, stopniščem, ali neposredno iz podzemne garaže preko prehoda in po podzemnem hodniku iz dela cone za pešce.

Nepremičnina je dobro vzdrževana in v bližnji prihodnosti ne pričakujemo pomembnih finančnih izdatkov.

Enota bo na voljo s 1.7.2022.

Izklicna cena za 10-letno najemnino je 6 €/m2, in dodatno obratovalni stroški približno 2,5 € / m2 / mesec, ter zemljiški davek v višini 11.900 € p.a.

Vabljeni k oddaji ponudb.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosim kontaktirajte.

Kontaktirajte nas