0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Restavracija Naprodaj v Novem Mestu – 446,20 m2 420.000 €

Restavracija Naprodaj v Novem Mestu – 446,20 m2

420.000 €

Restavracija Boheja se nahaja na odlični lokaciji tik ob Belokranjski cesti, regionalni cesti, ki vodi proti Beli Krajini in ob tovarni Revoz. V bližini je tudi tovarna Krka, mestno središče Novega mesta pa je oddaljen le cca 2km. Objekt je bil zgrajen leta 2012 in je lepo moderno urejen.

Kupcem ne zaračunavamo provizije za nakup poslovnih prostorov!

V restavraciji je prostora za 80 gostov, v kavarni je na voljo 30 sedišč, v poletnih mesecih pa je na voljo tudi velik vrt za 90 gostov. Pred stavbo je na voljo 16 parkirnih mest za goste. V kleti je še neizdelan prostor, ki ga je možno urediti tudi v vinsko klet. Ogrevanje je plinsko, dodatno je urejeno prezračevanje z rekuperacijo.

Za nakup je na voljo:

  • restavracija v skupni izmeri 446,20 m2 (pritličje in klet)

V pritličju je bar, restavracija in kuhinja, v kleti so ločene moške in ženske sanitarije za goste, neizdelan prostor, ki je lahko tudi vinska klet, igralnica, fitnes ali kakšna druga športna dejavnost, pomožni prostori (skladišče, garderoba s sanitarijami za zaposlene).

Poslovni prostor leži v območju industrijske cone zato je primeren tudi za druge dejavnosti kot so trgovine, salon, itd. Prostor ima vse priključke potrebne za sodobno poslovanje, kot so elektrika, voda in optika.

Cena za nakup znaša 420.000 €. DDV se obračuna dodatno.

Obratovalni stroški znašajo cca 1,8 €/m2/mesec.

V kolikor želite prejeti več informacij o nakupu poslovnih prostorov oziroma si jih želite ogledati, nas prosim kontaktirajte.

  Kontaktirajte nas Youtube