0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVA CENA – Odlična priložnost za nakup poslovnega prostora na Bledu – 127 m2 NOVA CENA - 1.732 €/m2, znižanje cene iz 1.900 €/m2

Odlična priložnost za nakup poslovnega prostora na Bledu – 127 m2

NOVA CENA – 1.732 €/m2, znižanje cene iz 1.900 €/m2

Bled je naselje ob Blejskem jezeru, spada med starejše in najlepše turistične kraje v Sloveniji. Leži na nadmorski višini 507,7 m, sredi razgibane, ledeniško preoblikovane pokrajine, na prehodu iz Radovljiške kotline v vzhodno vznožje Julijskih Alp. Bled z okolico in naravnimi lepotami je eno najlepših alpskih letovišč, značilno po blagem, zdravilnem podnebju in termalni jezerski vodi.

Kupcem ne zaračunavamo provizije za nakup poslovnih prostorov!

Poslovni prostor se nahaja v 1. nadstropju poslovne stavbe na Bledu na naslovu Ljubljanska cesta 4. Stavba je bila zgrajena leta 1989.

Stavba ima vse priključke potrebne za sodobno poslovanje, kot so ogrevanje in hlajenje ter optiko. Okolica je značilna mešanica poslovnih in stanovanjskih stavb.

V neposredni bližini se nahajajo številne trgovine, različne restavracije, bari, lekarna, hoteli, pošta, trgovski center, postaja etc.

Ob stavbi je mozno brezplačno parkiranje za max. 1 uro.

Na voljo je samostojna (opremljena) enota v izmeri 127 m2 z ločenimi sanitarijami. Poslovni prostori so obrnjeni na jug in ponujajo čudovit razgled na Blejsko jezero in Blejski grad, ter razgled na lepo, zeleno naravno okolje. Prostori imajo velika okna in ponujajo veliko svetlobe.

Cena za nakup poslovnih prostorov znaša 1.732 €/m2. Znižanje cene iz 1.900 €/m2.

Za več informacij o nakupu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

Kontaktirajte nas  Panorama