0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Pisarniški/trgovinski prostori na Ljubljanski cesti – Domžale – Prodano

503 m2

Trgovski prostor se nahaja na glavni ulici v Domžalah – Ljubljanska cesta in je primeren za različne vrste trgovske dejavnosti. Idealno mesto za trgovino, storitve, poslovalnice, zdravstveno, fitnes, yoga center ali druge dejavnosti. V neposredni bližini se že nahajajo trgovine kot so Baby center, Mladinska knjiga, številne poslovalnice bank in različni bari ter restavracije.

Prostor obsega 503 m2 in se nahaja v 1. nad. trgovskega objekta, ima samostojen vhod v pritličju direktno iz Ljubljanske ceste, enota nudi dobre možnosti za postavitev reklamnega napisa na stavbi, ki je viden neposredno iz glavne ceste. Poslovni prostor ima tudi pomožni vhod z dvigalom, ki lahko služi strankam in za transport blaga ter opreme. Stavba je bila zgrajena leta 1982 in delno adaptirana leta 1990. Prostor ima vse potrebne priključke, zračenje, ogrevanje, hlajenje in povezavo na optično omrežje. Tloris enote je fleksibilen in omogoča večje odprte prostore ali delitev na manjše enote.

Pred objektom je na voljo javno parkirišče za stranke, avtobusna postaja pa se nahaja v neposredni bližini.

Najemnikom in kupcem ne zaračunavamo provizije!

V kolikor želite prejeti več informacij o nakupu poslovnih prostorov oziroma si jih želite ogledati, nas prosim kontaktirajte.

youtube
Kontaktirajte nas         Panorama