0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Poslovna stavba na prodaj v kraju Opčine, Trst Zbiranje ponudb

Poslovna stavba (pisarne) 2.028 m2 na prodaj v kraju Opčine, Trst

Zbiranje ponudb

Nepremičnina v velikosti 2.028 m2 bruto, stoji na 2.150 m2 velikem zemljišču. Stavba je bila zgrajena kot zelena stavba leta 2007 in ima razred A energetsko izkaznico. Nepremičnina se nahaja na Strada per Vienna 55, v Opčini ki je predmestje Trsta kjer v glavnem živi Slovenska manjšina.

Kupcem ne zaračunavamo provizije za nakup poslovnih prostorov!

Stavba ima zadostno število parkirnih mest. Pod stavbo v garaži je 10 parkirnih mest, 8 zunanjih nepokritih parkirnih mest in 10 pokritih parkirnih mest, ki so zavarovani s pregrado.  Poslovna stavba ima dva dvigala, recepcijo, skupno zavarovano sobo za strežnike, pisarne pa imajo spuščene stropove in dvojni pod s parketom. V stavbi ja prav tako rezervni električni agregat, ki se vklopi za pol ure v primeru električnega mrka.

Stavba ima vse potrebne priključke za sodobno poslovanje, kot so ogrevanje in hlajenje, elektrika, telefon in hitri internet (optika).

V kletnih prostorih stavbe je dovolj prostora za shranjevanje (arhiv), konferenčna soba, čajna kuhinja in delno pokrita terasa. Ob stavbi ja tudi manjši vrt. Stavba je orientirana na severozahod proti Stradi Per Vienna, ki leži ob glavni cesti iz Opčin proti Sloveniji. Teren je rahlo nagnjen.

Za več informacij o nakupu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

Panorama  Kontaktirajte nas  Youtube