0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Poslovni prostor v nakupovalnem centru, Velenje od 6 €/m2/mesec

od 6 € do 14 €/m2/mesec – od 63, 78 m2 – 539,20 m2

Trgovski prostori, ki so na voljo, se nahajajo v samem centru mesta v Nakupovalnem centru Velenje. Objekt je lociran na križišču med Kidričevo in Šaleško cesto, ki predstavlja glavno povezavo med Velenjem in Koroško.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

V neposredni bližini nakupovalnega središča so pošta, glavna avtobusna postaja, davčni urad, zdravstveni dom, srednje in osnovne šole, različne restavracije in bari.

Na voljo so atraktivni trgovski lokali, primerni za različne kategorije trgovin, od prodajaln obutve do prodajalne tehničnih izdelkov. V centru se nahajajo različne živilske in neživilske trgovine (SportsDirect, Comshop, KIK, Beti, SiMobil, gostinski lokali, trgovine z živili, …).

Na voljo so poslovni prostori naslednjih izmer (bruto):

  • 77,94 m2
  • 63,78 m2
  • 90,27 m2
  • 539,20 m2

Nahajajo se v kletni etaži tri etažnega trgovskega objekta. Locirani so neposredno ob vhodu v objekt iz podzemnega garažnega dela. Parkirišče v kletni etaži je s centrom mesta povezano s svetlim podhodom. Prostori so obnovljeni (nova talna obloga, napeljave, razsvetljava in izložbe) in vseljivi takoj. Prostore med sabo povezuje krožni hodnik. Parkiranje je možno neposredno na terenu ob objektu in v podzemni garažni hiši. Trgovski center je dobro dostopen tudi z javnim prevozom, saj leži v neposredni bliži glavne avtobusne postaje.

Najemnina znaša od 6 € do 9,50 €/m2/mesec, odvisno od pozicije poslovnega prostora. Stroški in DDV se obračunajo dodatno. Stroški znašajo približno 3,5 €/m2. Možen je tudi odkup trgovskega prostora.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

Kontaktirajte nas