0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Poslovni prostor za nakup v nakupovalnem centru, Velenje SUPER CENA 790 €/m2

Poslovni prostor za nakup v nakupovalnem centru, Velenje

 539,20 m2 – 790 €/m2

Trgovski prostori, ki so na voljo, se nahajajo v samem centru mesta v Nakupovalnem centru Velenje. Objekt je lociran na križišču med Kidričevo in Šaleško cesto, ki predstavlja glavno povezavo med Velenjem in Koroško.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za nakup poslovnega prostora!

V neposredni bližini nakupovalnega središča so pošta, glavna avtobusna postaja, davčni urad, zdravstveni dom, srednje in osnovne šole, različne restavracije in bari.

Na voljo je atraktivni trgovski lokal, primeren za različne kategorije trgovin, od prodajaln obutve do prodajalne tehničnih izdelkov. V centru se nahajajo različne živilske in neživilske trgovine (SportsDirect, Comshop, KIK, Beti, SiMobil, gostinski lokali, trgovine z živili, …).

Na voljo so poslovni prostori naslednjih izmer (bruto):

  • 539,20 m2

Nahajajo se v kletni etaži tri etažnega trgovskega objekta. Locirani so neposredno ob vhodu v objekt iz podzemnega garažnega dela. Parkirišče v kletni etaži je s centrom mesta povezano s svetlim podhodom. Prostori so obnovljeni (nova talna obloga, napeljave, razsvetljava in izložbe) in vseljivi takoj. Prostore med sabo povezuje krožni hodnik. Parkiranje je možno neposredno na terenu ob objektu in v podzemni garažni hiši. Trgovski center je dobro dostopen tudi z javnim prevozom, saj leži v neposredni bliži glavne avtobusne postaje.

Cena za nakup poslovnega prostora v izmeri 539,20 m2 znaša 790 €/m2.

Stroški znašajo približno 3,5 €/m2.

Za več informacij o nakupu poslovnih prostorov nas prosim kontaktirajte.

Kontaktirajte nas