0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Poslovni prostori OIC Trzin, Motnica 7 od 10,2 €/m2/mesec

Poslovni prostori OIC Trzin, Ljubljana – 36 m2 in 75 m2

Od 10,2 €/m2/mesec (stroški vključeni)

Pisarne  se nahajajo v Razred B poslovni stavbi v obrtni coni Trzin z odličnim dostopom in z dobro povezavo z obvoznico. Stavba je bila zgrajena leta 1997. Lepo opremljene in svetle pisarne se nahajajo v  pritličju, prvem in drugem nadstropju, neposredno ob stavbi pa je na voljo veliko brezplačno parkirišče za najemnike in stranke.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovni prostori so obrnjeni na vzhod in zahod in ponujajo razgled na lepo, zeleno naravno okolje. Pisarne imajo velika okna, so klimatizirane, svetle in opremljene. Prostori imajo vse potrebne priključke za sodobno poslovanje kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo, elektriko, vodo in internet.

Vsako nadstropje ima ločene m/ž sanitarije in manjša čajna kuhinja. Brezplačna parkirna mesta za zaposlene in stranke so na voljo tik ob stavbi.

Na voljo so še sledeče pisarniške enote (bruto):

  • Pritličje: 75 m2
  • 2. nadstropje: 36 m2

Najemnina pisarno v pritličju znaša 763 €/mesec oz. 10,2 €/m2/mesec + DDV stroški so vključeni. Obračuna se na bruto površino.

Najemnina pisarno v 2. nadstropju znaša 470 €/mesec oz. 13 €/m2/mesec + DDV stroški so vključeni. Obračuna se na bruto površino.

V ceno najema so vključeni obratovalni stroški pisarniških prostorov (električna energija, plin, voda, odvoz smeti, varovanje, pregled kurilnih in gasilnih naprav). Čiščenje skupnih prostorov.

V zgornje stroške ni vključeno: Čiščenje najetih prostorov, internet, telefon, NUSZ

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosim kontaktirajte.

Youtube  Kontaktirajte nas  Panorama