0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Poslovni prostori v Tehnološkem parku na Brdu, Ljubljana – ODDANO 12 €/m2/mesec

Poslovni prostori za oddajo v Ljubljani, Brdo –  90,27 m2

12€/m2/mesec (stroški niso vključeni v najemnino)

Poslovni prostori se nahajajo v Razred B+ poslovni stavbi, v Tehnološkem parku (stavba F) v 2. in 4. nadstropju. Stavba je bila zgrajena leta 2013. Poslovna stavba F se nahaja na naslovu Tehnološki park 22a, v neposredni bližini obvoznice in hitrem dostopu do centra mesta. V poslovni stavbi imajo svoje sedeže priznana domača in mednarodna podjetja kot so Advisio, Canon Adria, Fujitsu, Sodexo in drugi.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

V pritličju stavbe je tudi lekarna in Zdravstveni dom, v 1. nadstropju se nahaja vrtec, ki sprejema tudi otroke zaposlenih v stavbi. Ima vse potrebne priključke za sodobno poslovanje kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo, elektriko, vodo in internet. Poslovni prostori za oddajo se nahajajo v neposredni bližini banke, pošte,  bar in restavracije.

V neposredni bližini se nahaja postajališče LPP linije 14. Parkirna mesta za zaposlene so na voljo v garaži za najem po ceni 80€/mesec/parkirno mesto. Na parkirišču pred objektom je na voljo parkiranje za obiskovalce za 1€/uro.

Poslovni prostori so obrnjeni na vzhod in zahod in ponujajo razgled na Rožnik in Ljubljanski grad in na zahodno stran ponuja razgled na obvoznico in PST (pot spomina in tovarištva).

Prostori imajo velika okna, zato ponujajo zadostno količino naravne svetlobe. Vsaka pisarna je zvočno izolirana in prostorna saj so stropovi visoki do 3,20m. Toaletni prostori in čajna kuhinja sta v vsakem nadstropju in se deli souporaba z ostalimi najemniki.

Trenitno na voljo:

  • 4. nadstropje (bruto kvadrature):  90,27m2

Najemnina za 4. nadstropje znaša 12 €/m2 + stroški + DDV.

Stroški niso vključeni v najemnino Najemnina in stroški se obračunavata na bruto kvadraturo.

Najemnina in stroški se obračunavata na bruto kvadraturo. DDV se obračuna dodatno. Sroški v višini cca. 3€/m2 vključujejo skupne stroške in individualne po števcu (ogrevanje in hlajenje skupnih prostorov, odvoz smeti, čiščenje skupnih prostorov, dobava in poraba vode v skupnih prostorih, poraba elektrike za razsvetljavo v skupnih in najetih prostorih, upravljanje, dnevno/nočno varovanje, vzdrževanje, zimska služba, zavarovanje).

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.