0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Poslovni prostori za Bežigradom – Einspielerjeva ulica od 10 €/m2/mesec (z vključenimi stroški)

Poslovni prostori za Bežigradom – Einspielerjeva ulica

Od 10 €/m2/mesec (z vključenimi stroški)

Stavba se nahaja za Bežigradom, na Einspielerjevi ulici. Možen je najem posameznih manjših enot, smiselnih celot ali celotnega nadstropja.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Lokacija za Bežigradom omogoča hiter dostop do pomembnejših državnih inštitucij, sodišča, borze ter glavne železniške in avtobusne postaje. Stavba nudi vse kar potrebujete za vaše poslovanje. Ponudnik interneta je T2 na optiki. Prenovljen je vhod v stavbo in recepcija v pritličju. Omogočen je 24 h dostop s kartico.

Trenutno so na voljo manjše pisarne v pritličju 1. in 5. nadstropju. Celotno nadstropje pa je mogoče najeti v 3. in 4. nadstropju.

Najemnina za opremljene prostore  znaša od 10 €/m2/mesec z vključenimi stroški (dodaten strošek so čiščenje notranjosti pisarne ter poštni in telekomunikacijski stroški). Najemnina se obračuna na bruto površino (faktor neto/bruto je 1,18). DDV se obračuna dodatno.

V primeru, ko najemnik nima pravice do 100% odbitka DDV se najemnina zviša za 0,7 €/m2/mesec z vključenimi stroški.

Parkiranje pred stavbo je mogoče za 0,40 €/uro. Pri najemu celotnega nadstropja je mogoče najeti parkirno mesto v garaži pod stavbo. Cena po dogovoru.

Možnost menjave talne obloge po dogovoru z lastnikom.

V kolikor želite prejeti več informacij o najemu poslovnih prostorov oziroma si jih želite ogledati, nas prosim kontaktirajte.

Youtube    Kontaktirajte nas   Panorama