0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Poslovni prostori za nakup v nakupovalnem centru, Velenje 1.190 €/m2

Poslovni prostori za nakup v nakupovalnem centru, Velenje

od 63,78 m2 do 539,20 m2

Trgovski prostori, ki so na voljo, se nahajajo v samem centru mesta v Nakupovalnem centru Velenje. Objekt je lociran na križišču med Kidričevo in Šaleško cesto, ki predstavlja glavno povezavo med Velenjem in Koroško.

Kupcem ne zaračunavamo provizije za nakup poslovnih prostorov!

V neposredni bližini nakupovalnega središča so pošta, glavna avtobusna postaja, davčni urad, zdravstveni dom, srednje in osnovne šole, različne restavracije in bari.

Na voljo so atraktivni trgovski lokali, primerni za različne kategorije trgovin, od prodajaln obutve do prodajalne tehničnih izdelkov. V centru se nahajajo različne živilske in neživilske trgovine (SportsDirect, Comshop, KIK, Beti, SiMobil, gostinski lokali, trgovine z živili, …).

Na voljo so poslovni prostori (bruto):

  • 77,94 m2
  • 63,78 m2
  • 90,27 m2
  • 539,20 m2

Nahajajo se v kletni etaži tri etažnega trgovskega objekta. Locirani so neposredno ob vhodu v objekt iz podzemnega garažnega dela. Parkirišče v kletni etaži je s centrom mesta povezano s svetlim podhodom. Prostori so obnovljeni (nova talna obloga, napeljave, razsvetljava in izložbe) in vseljivi takoj. Prostore med sabo povezuje krožni hodnik. Parkiranje je možno neposredno na terenu ob objektu in v podzemni garažni hiši. Trgovski center je dobro dostopen tudi z javnim prevozom, saj leži v neposredni bliži glavne avtobusne postaje.

Cena za nakup poslovnih prostorov znaša 1.190 €/m2.

Cena za nakup poslovnega prostora v izmeri 539,20 m2 znaša 790 €/m2.

Stroški znašajo približno 3,5 €/m2.

Za več informacij o nakupu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

Kontaktirajte nas