0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovni prostori za oddajo v Ljubljani, center – 458m2 17 €/m2/mesec

Poslovni prostori za oddajo v Ljubljani, center – 458m2

17 €/m2/mesec (stroški niso vključeni v najemnino)

Ob Ljubljanici v centru mesta, v neposredni bližini Zmajskega mostu in glavne tržnice, oddamo poslovni prostor za dejavnost nakupovalnega centra v skupni izmeri 458 m2 v 1. nadstropju stavbe. Stavba se nahaja na naslovu: Poljanski nasip.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Vila Urbana je bila zgrajena leta 2015 in predstavlja eno bolj modernih stavb v centru mesta Ljubljana. Nahaja se na odlični lokaciji, kjer je veliko mimoidočih kot tudi stanovalcev in študentov iz sosednje Pravne Fakultete. V stavbi imajo svoje poslovne prostore Hofer in Lekarna Ljubljana.

Poslovni prostori za oddajo se nahajajo v neposredni bližini številnih trgovin, restarvacij, barov, in pošte. V neposredni bližini se nahaja postajališče LPP linij: 2, 12 ,20. Poslovni prostor ima vse potrebne priključke za nemoteno poslovanje, kot so elektrika, voda, ogrevanje in hlajenje, telefonski in internetni priključek. Do poslovnega prostora se dostopa po stopnicah ali z dvigalom.

Poslovni prostor je primeren za namembnost trgovske dejavnosti. Prostor je razdeljen na velik open space prostor in tri dodatne prostore: manjše skladišče, sanitarije in čajna kuhinja. Toaletni prostori so del poslovnih prostorov.

Poslovni prostori so obrnjeni na severovzhod in ponujajo razgled na Ljubljanico. Prostori imajo veliko svetlobe, velika izložbena okna in kakovostna tla.

Najemnina za neopremljen poslovni prostor znaša 17 EUR/mesec in ne vključuje obratovalnih stroškov. DDV se obračuna dodatno.  Obratovalni stroški znašajo cca 2,5€/m2/mesec. Varščina je v višini 2 mesečnih najemnin, ki se plača ob podpisu najemne pogodbe. Parkirišče je možno najeti v garaži pod stavbo za 150€/mesec za obiskovalce je parkiranje mogoče v garaži za 1,90€/uro.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.