0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovno stanovanjski objekt naprodaj v Novem Mestu – 900 m2 790.000 €

N A P R O D A J 

Poslovno stanovanjski objekt v Novem Mestu – 900 m2

790.000 €

Poslovno stanovanjski objekt v skupni velikosti cca 900 m2 neto in z zemljiščem velikim 938 m2 se nahaja na odlični lokaciji tik ob Belokranjski cesti, regionalni cesti, ki vodi proti Beli Krajini in ob tovarni Revoz. V bližini je tovarna Krka, mestno središče Novega mesta pa je oddaljeno le cca 1 km. Objekt je bil zgrajen leta 2012 in je lepo moderno in funkcionalno zasnovan.

Kupcem ne zaračunavamo provizije za nakup poslovnih prostorov!

V pritličju in kleti objekta je trenutno restavracija, ki še obratuje. V kleti je zasnovana moderna kuhinja z vsemi potrebnimi prostori za osebje, skladišča, toalete za goste in večji neizdelan prostor, ki je primeren za različne namembnosti kot so vinska klet, fitness, otroška igralnica in podobno. Pritličje predstavlja moderno po meri opremljeno restavracijo, ki lahko sprejme 80 gostov, v poletnem času pa je na voljo tudi velik vrt.

Ločen vhod s stopniščem vodi v 1. nadstropje kjer se nahaja 175 m2 veliko, moderno opremljeno stanovanje z velikim balkonom in še 5 neizdelanih apartmajev, ki jih je potrebno še finalno zaključiti.

Prostor v pritličju je mogoče predelati v bivalno stanovanjske površine ali poslovne prostore, kar je razvidno tudi iz prostorskega načrta. Stavba ima vse potrebne priključke kot so elektrika, voda, plin, internet, veliko asfaltirano parkirišče, ki sprejme 22 avtomobilov in vso urejeno projektno dokumentacijo.

Zemljiškoknjižno urejeno in brez bremen.

Cena: 790.000 €

Obratovalni stroški znašajo cca 1,8 €/m2/mesec.

V kolikor želite prejeti več informacij o nakupu poslovnih prostorov oziroma si jih želite ogledati, nas prosim kontaktirajte.

  Kontaktirajte nas Youtube