0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Trgovski prostori za najem v Mariboru od 5,02€/m2/mesec

Trgovski prostori za najem v Mariboru

5,02€/m2/mesec

MARIBOX je kulturno, zabavno, gostinsko in poslovno središče v Mariboru. Nahaja se na bregu reke, tik ob starem mestu s hitrim dostopom z obvoznice. Na voljo je več kinodvoran, biljard, kavarna, fitnes, soba za pobeg, pa tudi pisarne. Stavba je bila zgrajena leta 2004. Dostop je z glavne ceste ali neposredno iz podzemne garaže. Najbližja avtobusna postaja je približno 150m stran.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovni prostori, ki so na voljo v nizkem pritličju, so obrnjeni proti jugu in imajo veliko dnevne svetlobe, vsaka  enota ima svojo teraso in krasen položaj ob obali s spektakularnim pogledom na reko. Nepremičnina ima vse potrebne priključke, kot so elektrika, voda, telekomunikacijske storitve, ogrevanje in hlajenje. Vse enote za najem imajo svoje števce, zato se voda, elektrika, ogrevanje in hlajenje plačujejo glede na porabo. Stroški storitev znašajo približno 1,5 € /m2/mesec.

Enote v nizkem pritličju so primerne za prodajo hrane in pijač, pisarne, zdravstvene storitve, lepotne centre in druge podobne storitvene dejavnosti.

Za najem:

PRITLIČJE:

  • Prostor za prodajo L4b v izmeri 70 m2
  • Na voljo tudi del prostora L5- 285 m2, ki trenutno deluje kot biljard. Tam bi bil na voljo del, kjer je peč za kruh z možnostjo “kioska”. Sedežni del bi se delil s picerijo.

NIZKO PRITLIČJE:

  • Prodajni prostor L5 IN L12 v izmeri 299 m2
  • Prodajni prostor L13 v izmeri 195,10 m2
  • Prodajni prostor L14 v izmeri 418,24 m2

Enota L14 je opremljena po visokem standardu kot nočni klub, ostale v kletnih prostorih pa je treba opremiti.

Možno je najeti vsak prostor posebej. Prostor  L13 in L14 se lahko združita, kar skupaj predstavlja 726,64 m2 – neposreden dostop iz garaže preko dvigala in stopnišča.

Podzemna garaža se nahaja v štirih nadstropjih s skupno 622 parkirnimi mesti. Vhod in izhod v garažo sta dostopna z vzhodne strani stavbe, v krožišču Ulice Kneza Koclja, Mlinska ulica in Oreški nasip. Garaža je odprta 24/7. Mesečna najemnina znaša 65 € /parkirno mesto/mesec.

Najemnina za trgovske prostore znaša od 5,02 €/ m2 + DDV + stroški storitve in storitve.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosim kontaktirajte.

Kontaktirajte nas