0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Naša ekipa

Jacqueline Stuart – Direktorica

Jacqueline je ustanoviteljica in direktorica podjetja Slovenia Invest. Njeno delo obsega trgovanje z nepremičninami, zastopanje lastnikov in najemnikov, izvajanje študij izvedljivosti in druge svetovalne storitve. Julija 2017 je tudi postala članica RICS-a, ter dve leti kasneje pridobila naziv ocenjevalca nepremičnin (MRICS RV). Pridobila je tudi EPC kartico, s katero lahko opravlja storitve nepremičninskega agenta.

Nedavni uspehi vključujejo prodajo poslovne stavbe razreda A v Ljubljani; dokončanje valuacijskega portfelija za pridobitev NPL in izdelava poročila o trgu pisarn za lokalnega razvijalca. Rezultat nedavnega uspešnega zastopanja večjega najemnika v Ljubljani je bilo znižanje najemnine za 25% v prid najemnika.

Prav tako je izdelala cenitev in izdelavo strategije za ravnanje z nepotrebnim premoženjem za eno od vodilnih bank. Je strokovnjakinja za nepremičninski trg v Sloveniji in redno prispeva članke za slovenski dnevni finančni časopis in druge časopise in medije. Jacqueline je vodilna posrednica hotelov v srednji in vzhodni Evropi, saj je uspešno prodala že 14 hotelov.

Pridobila je tudi certifikat za analizo v hotelski industriji. Jacqueline dela na področju nepremičnin že več kot 20 let. Pot jo je vodila od juga Španije do Londona in Slovenije. V preteklosti je vodila butično nepremičninsko investicijsko podjetje v osrednjem Londonu. Jacqueline prihaja iz družine uspešnih posameznikov, ki so delovali na področju gradbeništva. Njen materni jezik je angleščina, govori pa tekoče špansko, in obvlada osnove slovenščine in hrvaščine.

Miha Juvan – Pooblaščeni cenilec nepremičnin
V sodelovanju z S-Invest

Miha je leta 2009 diplomiral na Fakulteti za gradbeništvo Univerze v Ljubljani. Leta 2013 je pridobil dovoljenje za cenitev nepremičnin, ki mu ga je podelil Slovenski inštitut za revizijo. Poleg tega je Miha pridobil tudi licenco za posredovanje nepremičnin. Med letoma 2012 in 2018 je bil zaposlen na Občini Kranj, najprej v oddelku za urbanizem in zadnja 4 leta kot vodja Urada za gospodarstvo in gospodarske javne službe.

Pred tem se je ukvarjal s cenitvami nepremičnin v lastnem podjetju, delal v pisarni Urada za gospodarstvo in gospodarske javne službe na Občini Kranj in delal kot vodja oddelka za cenitev nepremičnin v agenciji RE/MAX.

Od leta 2015 je z podjetjem S-Invest sodeloval kot zunanji sodelavec in se pridružil podjetju jeseni 2018

Njegov materni jezik je slovenščina, govori pa še angleško, nemško in hrvaško.

Nataša Čas – Nepremičninska posrednica z licenco (Peter Tušek s.p.)
V sodelovanju z S-Invest

Nataša se je kot nepremičninska posrednica pridružila podjetju Slovenia Invest v juniju leta 2015. Leta 2005 je diplomirala iz sociologije na Univerzi v Ljubljani.

Njeno delo v Slovenia Invest zajema predvsem oddajo pisarniških prostorov. Nataša je v obdobju odkar se je pridružila Slovenia Investu zaključila 127 najemnih poslov, 4 prodaje poslovnih prostorov, 1 večjega zemljišča za razvoj ter 2 hotela.

Trenutno dela z več kot 20–imi vrhunskimi in sekundarnimi poslovnimi stavbami v Ljubljani ter sodeluje pri prodaji različnih poslovnih poslovnih prostorov tudi drugje v Sloveniji.

Nataša je pred prihodom v Slovenia Invest delala kot nepremičninska posrednica v podjetju RE/MAX. Poleg posredovanja je učinkovito skrbela za vodenje pisarne ter bila mentorica novim posrednikom.

Natašin materni jezik je slovenščina, tekoče govori angleško in hrvaško, pozna pa tudi osnove nemščine.

Ermin Sadulov – Marketing Manager (Ermin Sadulov s.p)
V sodelovanju z S-Invest

Ermin.jpg exported

Ermin se je S-Investu pridružil decembra 2015. Prihaja iz Makedonske Kamenice v Makedoniji, v Ljubljano pa se je preselil oktobra 2012. Diplomiral je iz E- poslovanje na Ekonomski fakulteti Sv. Cirila in Metoda v Skopju. Pred kratkim je magistriral  s področja poslovne informatike na Univerzi v Ljubljani. Ermin je prejemal štipendijo George Soros foundation in je bil, kot eden izmed najboljših študentov, povabljen k sodelovanju na Open Society Foundation konferenci na Portugalskem maja 2017.

Njegovo delo v Slovenia Invest zajema SEO in Google PPC kampanje, izdelavo YouTube videov, zagotavljanje vsebine za socialna omrežja, izdelavo trženjskih in promocijskih materijalov, podporo posrednikom pripravo informacij ter pomoč pri cenitvenem in svetovalnem delu.

Ermin  je predhodno delal kot asistent v spletnem startup-u za marketing in promocijo. Za tem je bil marketing asistent v podjetju Comtrade v Ljubljani, kjer je skrbel za trženjske aktivnosti za vse Comtrade pakete.

Erminov materni jezik je makedonščina, tekoče govori angleško, srbsko, bolgarsko in slovensko, pozna pa tudi osnove španščine.

Nela Subotić – Nepremičninska posrednica z licenco (Nela Subotić s.p.)
V sodelovanju z S-Invest

Nela se je kot nepremičninska posrednica pridružila podjetju Slovenia Invest v aprilu 2016. Njeno delo zajema zastopanje lastnikov in najemnikov. Trenutno dela z več kot 20–imi vrhunskimi in sekundarnimi posovnimi stavbami v Ljubljani, zaključila pa je že 53 oddajnih poslov in tri prodaje.

Nela je leta 2010 diplomirala na Faulteti za upravo Univerze v Ljubljani. Nepremičninsko licenco je pridobila leta 2011 in od takrat dalje delala kot nepremičninska posrednica.

Nelin materni jezik je slovenščina, tekoče govori angleško in hrvaško, pozna pa tudi osnove nemščine.

Urška Bobnar – Asistentka direktorice (Urška Bobnar s.p.)
V sodelovanju z S-Invest

Urška se je podjetju Slovenia Invest pridružila v februarju leta 2017 kot študentka za delo v telemarketingu.  Z letom 2019 pa je nadaljevala delo za polni delovni čas.

Obiskuje Univerzo v Ljubljani, kjer zaključuje 4. letnik Fakultete za družbene vede, smer Human Resource Management, kjer bo letos diplomirala. Delala je že v več kot 10 podjetjih, kjer je njeno dosedanje delo zajemalo administracijo, help desk, marketing, ter PR za plesno šolo v Ljubljani. Ljubiteljsko pa je tudi poučevala ritmično gimnastiko na več osnovnih šolah.

Njeno delo v podjetju Slovenia Invest zajema pomoč direktorici podjetja, vodji marketinga, pomoč pri revizijah in pomoč nepremičninskima agentkama.

Njeno področje je raziskava trga, ki zajema skrbno preučevanje dinamike na trgu nepremičnin, ter pripravo market snapshotov, kot so retail, office in industrial.

Aktivno sodeluje pri projektih za potrebe slovenskega, hrvaškega in madžarskega nepremičninskega trga, odgovorna pa je tudi za pripravo marketinškega materiala in distribucijo le-tega.

Njen materni jezik je slovenščina, govori pa še tekoče angleško in hrvaško, pozna pa tudi osnove italijanščine.

Bluebell – pisarniški pes

dsc03303

Bluebell se je kot pisarniški pes pridružila Slovenia Invest v decembru 2015, dva meseca po svojem rojstvu na severnem delu Ljubljane 12. oktobra.

Njeno delo v Slovenia Invest zajema motiviranje drugih članov ekipe, širjenje dobre volje in zabavanje strank, ki pridejo na obisk.