Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Ali imate nepremičnino
za prodajo ali najem?
do
More search options

Politika zasebnosti

Slovenia Invest se zavezuje varovati Vaše podatke, ki jih bomo shranili v bazo podatkov. Naša zasebna politika določa vsebino podatkov, ki jih pridobimo, način pridobivanja podatkov in uporabo le-teh.

Vaši podatki – Podatke, ki jih nam posredujete in katere hranimo, zajemajo vaše ime, naslov, telefonske številke, elektronske naslove, informacije o nepremičnini, ki jo bodisi prodajate oziroma jo želite kupiti. Vaše podatke zabeležimo v trenutku, ko podate zahtevek za opravljanje storitev našega podjetja, ko nas kontaktirate, posredujete podrobnosti o vaših željah za nakup nepremičnine oziroma, ko vam omogočimo ogled določene nepremičnine. Vaše podatke od časa do časa posodabljamo.

Uporaba vaših podatkov – Vse informacije se varujejo skladno z Zakonom o varovanju zasebnih podatkov. S posredovanjem informacij se strinjate z našim načinom varovanja podatkov in uporabo le-teh. Obvezani smo varovati vse podatke in jih ne smemo posredovati tretjim osebam, razen  a) kadar za opravljanje storitev potrebujemo sodelovanje tretje osebe, za katero menimo, da se poslužuje ustreznih načinov varovanja podatkov ali v primeru b) ko bi vas tretja oseba, ki za nas opravlja določene storitve vezane na nakup/prodajo nepremičnine, želela kontaktirati glede podrobnosti relavantnih storitev in proizvodov, ki jih nudijo. Pridržujemo si pravico, da vas od časa do časa kontaktiramo ter preverimo relevantnost podatkov.

Vaše pravice – Imate pravico pisno zahtevati, da ne želite prejemati oglasnih obvestil po pošti, telefonu, e-pošti ali kakorkoli drugače. Ko prejmemo vašo pisno zahtevo, vas bom zbrisali iz naše baze podatkov. Imate tudi pravico poslati obvestilo o popravku ali izbrisu vaših podatkov iz baze preko e-pošte. Baza podatkov se obnavlja od časa do časa.

Izjava o varovanju – Prevzemamo vso odgovornost za vse korake zahtevane pri varovanju podatkov in za zaščito Vaših podatkov.

Vaša privolitev – Z vstopom na našo stran se avtomatično elektronsko zabeležite v našo bazo podatkov in bazo podatkov tretje osebe, to je naš spletni gostitelj, ki servisira našo spletno stran.

Scroll to top