0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Hotel s 103 sobami – 5*, Portorož – PRODANO 11,500,000 €

Okvirna cena 11.5m€

Portorož, ki pripada obalni občini Piran, se nahaja v Tržaškem zalivu, na najsevernejšem delu Jadranskega morja. Z le 46 km dolge slovenske obale je vidna tako Italija kot Hrvaška. Turistične znamenitosti v Portorožu zajemajo portoroško pristanišče, igralnice, wellness centre ter druge priložnosti za športno udejstvovanje ter obisk številnih drugih turističnih znamenitosti v neposredni bližini, od solin do Pirana. Nepremičnina, ki je naprodaj odraža samo mestece Portorož. Gre za hotel s 5 zvezdicami, 103 sobami, notranjim bazenom, wellness centrom, konferenčnimi prostori, z lastnim prostorom na plaži in podzemno garažo.

  • Grand Hotel Metropol se razprostira na zemljiščih v izmeri 18.900 m2, hotel meri 14.685 m2, pripada pa mu tudi površina na plaži v izmeri 11.000 m2.
  • Nepremičnina se nahaja tik ob Casinoju Portorož, ki je vir gostov preko celega leta.
  • Hotel je del turistične skupine skupaj s še tremi hoteli s 3 zvezdicami. Z drugačnim pristopom obstaja potencial za dvig zasedenosti in dvig povprečne cene sobe (ADR).
  • S prestižno notranjostjo, velikimi sobami in prekrasno teraso s pogledom na obalo je Grand Hotel Metropol najprivlačnejši hotel znotraj paketa hotelov, ki so naprodaj.
  • V letu 2010 je bil s prenovo, ki je vključevala novo fasado, dosežen višji standard.
  • V neposredni bližini je naprodaj tudi 3 zvezdični Hotel Roža s 111 sobami. Slednjega je možno nadgraditi v kategorijo 4 zvezdic in tako voditi oba hotela skupaj, kar prinaša nove priložnosti za razvoj.
  • Okvirna cena znaša 11,5 m€.


Zbiranje ponudb poteka do najkasneje 20. junija. Ob podpisu sporazuma o nerazkrivanju podatkov, vam bomo posredovali tudi investicijski memorandum.

V kolikor želite prejeti več informacij o nepremičnini, nas prosim kontaktirajte.