0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovni prostori v Ljubljani – Krakovsko predmestje – Oddano 12 EUR/m2/mesec

poslovni prostori v ljubljani – 12 EUR/m2/mesec

Samostoječa urbana vila, se nahaja na elitni lokaciji v Krakovskem naselju, v križišču Jamove in Groharjeve ceste, kjer se konča južna stranica emonskega obzidja.

Najemnikom ne zaračunamo provizije!

Gre za miren, lep in urejen predel mesta, ki je od strogega centra oddaljen le 7-8 minut hoje, od avtocestnega obroča pa le 4-5 minut vožnje. Lokacija v strogem centru omogoča lagoden peš dostop do mestnega središča, starega mestnega jedra, znamenitosti, ambasad, konzulatov, fakultet, inštitutov, hostlov, vladnih agencij, muzejev, restavracij ter ostale pomembnejše infrastrukture, vključno z javnim prevozom. Dostop do obvoznice po Barjanski cesti je hiter in eden izmed manj prometno zgoščenih.

Urbana vila ima 674m2 površine v 4 etažah. Parcela obsega 693m2: del je urejen v asfaltirano parkirišče (možnost parkiranja do 12 avtomobilov), drugi del pa predstavlja negovana zelena površina. Parcela je zamejena z visoko, varno in estetsko železno ograjo, delno pa z opečnato ogrado ter prstanom nasadov.

Najbližji sosed je Italijanska ambasada, v krogu 400- 500 metrov pa se nahajajo še diplomatska predstavništva Francije, Češke, Slovaške, Velike Britanije, Združenih držav Amerike, Ukrajine, Nemčije, Avstrije.

Vila obsega pol-klet 166m2, visoko pritličje 170,72m2, 1. nadstropje 170,02m2 in 2. nadstropje 166,49m2. Možen je najem prvega in drugega nadstropja, ločeno, skupaj, po posameznih pisarnah ali najem celotne vile.

Cena najema po posameznih enotah znaša 12 EUR/m2/mesec, cena najema celotne vile pa 8.000 EUR/mesec. Stroški so všteti.

V kolikor želite prejeti več informacij o najemu poslovnih prostorov oziroma si jih želite ogledati, nas prosim kontaktirajte.

 Youtube  Kontaktirajte nas