0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Opremljene pisarne v Črnučah, Ljubljana – ODDANO 8,5 €/m2

8 €/m2/mesec z opremo – 257,9 m2

Pisarne se nahajajo v Črnučah, od Dunajske ceste so oddaljeni približno 500m. Lokacija je enostavno dostopna do avtoceste preko trzinske obvoznice. Poslovni prostori imajo svoj lasten vhod in so idealni za različna predstavništva, poslovalnice, ordinacije in druge poslovne namene.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

V celoti je takoj vseljivih 257,86 m2 poslovnih prostorov, 222,80 m2 pisarniških površin v pritličju in trije kletni prostori s skupno površino 37,5 m2.

Poslovni prostori so bili zgrajeni leta 2000 in so kompletno opremljeni s sodobnim pisarniškim pohištvom, ki je odlično ohranjeno. Prostori imajo vse potrebne priključke za sodobno poslovanje, opremljeni so s protivlomnimi okenskimi roloji, videonadzorom, sistemom beleženja prihodov in odhodov, prezračevanje pa je urejeno z rekuperacijo. Pisarne tako odlikujejo nizki obratovalni stroški, ki znašajo med 1,5 in 2 Eur/m2. Pred objektom je možno parkirati 14 avtomobilov.

Najemnina za opremljene prostore znaša 8,5 €/m2/mesec. Stroški in DDV se obračunata dodatno. Uporaba parkirišč je všteta v najemnino.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

Kontaktirajte nas