0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Naprodaj zemljišče za gradnjo – Češča Vas, Novo Mesto 455,000 €

NAPRODAJ ZEMLJIŠČE ZA GRADNJO – ČEŠČA VAS, NOVO MESTO

Okvirna cena je 455,000 €.

Zemljišče v velikosti 20,779m2 leži v industrijski coni, ob cesti Novo mesto-Zalog-Straža ob trasi bodoče zahodne obvoznice Novega mesta, preko katere se bo navezovala na bodočo hitro cesto, 10 minut vožnje od prometnega koridorja, ki se razteza od Salzburga do Thessaloniki. Zemljišče je zelo blizu logističnega parka BTC.

Kupcem ne zaračunavamo provizije za nakup zemljišča!

Predmet prodaje sta dve zazidljivi parceli v Češči vasi, ki se nahajata v katastrski občini 1447, Gorenja Straža. Zemljišče je predvideno za industrijsko gradnjo, dovoljene pa so tudi sledeče dejavnosti: trgovina na drobno, pisarniška dejavnost, izobraževanje in energetski razvoj.

Dovoljena pozidanost na večji parceli je 10% in 65% na manjši parceli. Najvišja dovoljena višina je 20m. Stavbe morajo biti od sosednjih zemljišč oddaljene najmanj 3 metre Parceli sta idealni za razvoj 3 ali 4 stavb v velikosti približno 1.250m2.

Zemljišče je ravno in pravokotno, čeprav je dolgo in ozko. Po mnenju lokalnih oblasti bodo stroški komunalnih storitev (davek na gradnjo in zagotavljanje komunalnih storitev na lokaciji) približno 35 EUR / m2 na neto pozidani površini. Vsak izvajalec bo moral zgraditi novo dostopno pot približno 200m X 6m, odvisno od svojih načrtov.

Trenutno je do območja mogoč dostop čez zemljišče, ki pripada dvema različnima lastnikoma, zato bo treba z njima doseči dogovor, da boste lahko zaprosili za gradbeno dovoljenje.

Vljudno vabljeni k oddaji ponudbe!

Okvirna cena je 455.000 €.

Za več informacij o nakupu nas prosim kontaktirajte.

 

 Kontaktirajte nas