0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Poslovna stavba Brinje, Ljubljana – Bežigrad – Oddano 10 €/m2/mesec

10 €/m2/mesec – 180 m2

Poslovna stavba Brinje stoji za Bežigradom ob Dunajski cesti. V neposredni bližini se nahajajo hotel, World Trade center, več modernih poslovnih stavb in postajališče najfrekventnejših avtobusnih linij.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poleg odlične lokacije, ki omogoča hiter dostop s severne obvoznice, je glavna prednost ugodna najemnina in nizki obratovalni stroški. Za najem je na voljo samostojna pisarniška enota v 3. nadstropju v skupni izmeri 180 m2. Sestavlja jo večja odprta pisarna oceanskega tipa, konferenčna soba, 2 ločeni pisarni, lastna čajna kuhinja in skupne sanitarije. Možen je najem le celotne enote.

V garažni hiši so za najem na razpolago parkirna mesta. Pred stavbo se nahaja postajališče avtobusnih linij številka 6, 8 in 11. V neposredni bližini so na voljo številni ponudniki hrane in pijače ter bančne in poštna poslovalnica.

Prostori se oddajajo neopremljeni.

Najemnina za neopremljene prostore znaša 10 €/m2/mesec. DDV in stroški se obračunajo dodatno, pri čemer obratovalni  stroški znašajo v povprečju 1,6 €/m2/mesec (stroški lastne porabe niso vključeni).

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

Kontaktirajte nas