0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovni prostor, Trgovski center Velenje – ODDANO 1.500 €/mesec

1.500 €/mesec

Poslovni prostor se nahaja v samem centru mesta v nakupovalnem centru Velenje. Objekt je lociran na križišču med Kidričevo in Šaleško cesto, ki predstavlja glavno povezavo med Velenjem in Koroško.

Najemnikom ne zaračunamo provizije!

V nakupovalnem centru se nahajajo različne živilske in neživilske trgovine SportsDirect, Comshop, KIK, Beti, SiMobil, gostinski lokali, trgovine z živili, McDonalds, idr. V neposredni bližini nakupovalnega središča so pošta, glavna avtobusna postaja, davčni urad, zdravstveni dom, srednje in osnovne šole, različne restavracije in bari.

Na voljo je atraktiven trgovski lokal 624m2, v prvem nadstropju, primeren za različne kategorije trgovin, od prodajaln obutve do prodajalne tehničnih izdelkov, pohištva, kuhinj do različnih storitev kot je razvojni center, start-up agencija, poslovni inkubator, ipd.

Prostori so urejeni in vseljivi takoj. Parkiranje je možno neposredno ob objektu in v podzemni garažni hiši. Parkirišče v kletni etaži je s centrom mesta povezano s svetlim podhodom.

Najemnina znaša 1.500 €/mesec. Stroški in DDV se obračunajo dodatno.

V kolikor želite prejeti več informacij o najemu poslovnih prostorov oziroma si jih želite ogledati, nas prosim kontaktirajte.

 

 Youtube  Kontaktirajte nas