0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Novo – Poslovna stavba v centru ob Slovenski cesti – ODDANO od 12€/m2/mesec

132,4 m2 poslovalnica za oddajo v Ljubljani, center

12€/m2/mesec  + DDV  (stroški niso vključeni v najemnino)

Poslovni prostori se nahajajo v pritličju poslovne stavbe (Razred C) na Bavarskem dvoru, neposredno zraven Ljubljanske borze. Stavba je bila zgrajena leta 1965. Poslovna stavba se nahaja na Slovenski cesti, v centru, v blizine Vrhovnega sodišča, železnička in avtobusna postaja, drugih državnih ustanov, bank, odvetniških in notarskih pisarn ter barov in restavracij.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovni prostor je namenjen oddaji in je zaradi bližine sodišč idealne za najem s strani odvetniških in notarskih pisarn ter drugih poslovnih subjektov. V poslovni stavbi imajo svoje sedeže priznana mednarodna in domača podjetja, kot so IT podjetja, podjetja za svetovanje in inženiring, odvetniške družbe itd. Poslovni prostori imajo skupni vhod.

Poslovna stavba ima recepcijo In vse potrebne priključke za sodobno poslovanje kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo, elektriko, vodo, internet in telefon.

Pred stavbo se nahaja postajališče LPP linij: 2, 3G, 6, 6B, 7L, 8, 9, 11, 13, 14, 18L, 19I, 19B, 20, 25, 27 in 51.

Garažna hiša, ki se nahaja v sosednji stavbi, nudi tudi možnost najema parkirnih mest za 125€/parkirno mesto/mesec, tudi parkiranje za stranke za 1,9€/uro.

Poslovni prostori so zelo svetli, so obrnjeni na zahod in ponujajo razglede na bavarskem dvoru in slovenski cesti. Prostori imajo ločene m/ž sanitarije ki so del poslovnih prostorov. Na voljo je samostojna enota 142m2. Poslovni prostor je razdeljen na 106m2 v pritličju in 36m2 v mezaninu, ki je povezan s stopnicami.

Najemnino se obračunava za najem poslovnih prostorov v velikosti 132,4  m2. Obratovalne stroške se obračunajo dodato in znašajo cca 2,8€/m2/mesec. DDV se obračuna dodatno.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

Youtube  Kontaktirajte nas