0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovni prostori – Loma center, Ljubljana – ODDANO 12€/m2/mesec

Poslovni prostori – Loma center, Ljubljana 12€/m2/mesec

Loma center je bil s svojo L obliko in  svojim edinstvenim atrijem, ki se razprostira do stropa stavbe zgrajen leta 2006 in je sestavljen iz treh podzemnih etaž, ki vsebujejo podzemno parkirišče, logistične prostore, v pritličju trgovine in tri nadstropja pisarniških prostorov.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovni prostori se nahajajo na Šmartinski cesti, ki teče severovzhodno od centra do avtoceste A1. Okolica je značilna mešanica pisarniških in stanovanjskih stavb. V neposredni bližini je tudi BTC.

Stavba ima vse priključke potrebne za sodobno poslovanje, kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo v vsakem prostoru, recepcijo, varnostno službo, parkirno hišo za zaposlene in obiskovalce, bar in restavracijo. Objekt odlikuje tudi velika energetska učinkovitost z nizkimi mesečnimi stroški in lastno solarno elektrarno na strehi objekta.

Za najem je trenutno  na voljo:

 – poslovni prostori v 2. nadstropju v velikosti 261,48 m2.

Enota ima lastne sanitarije, čajno kuhinjo in arhiv. Poslovni prostori so primerni za oceansko ali klasično razporeditev pisarn, ki se lahko prilagodi željam najemnikov.

Najemnina za pisarne znaša 12 EUR/m2 in je odvisna od velikosti najemne površine in dobe najema.

Končna najemnina je odvisna od specifičnega dogovora med najemnikom in najemodajalcem.

Možen je najem parkirnih mest v podzemni garaži po ceni 100EUR/mesec (na vsakih 50m2 najete površine pripada najemniku pravica najema 1 parkirnega mesta).

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

Youtube   Kontaktirajte nas