0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Stolpnica Avtotehna, Ljubljana – Oddano 11,5 €/m2 (stroški vključeni)

11,5 €/m2/mesec (z vključenimi stroški) – 19 m2 do 150 m2

Poslovni prostori različnih kvadratur se nahajajo v 3. nadstropju poslovne stolpnice Avtotehna, ki se nahaja na Bavarskem dvoru, neposredno ob Slovenski cesti. Stolpnica je bila zgrajena leta 1966 in je delo priznanega slovenskega arhitekta Eda Mihevca.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovna stavba se nahaja v strogem centru Ljubljane, neposredno ob Ljubljanski borzi in Vrhovnemu sodišču, v bližini pa se nahajajo tudi druge državne ustanove, banke, odvetniške in notarske pisarne, restavracije, bari, pošta, avtobusna in železniška postaja. Pisarne so namenjene oddaji in so zaradi bližine sodišč idealne za najem s strani odvetniških in notarskih pisarn, tako kot tudi drugih poslovnih subjektov. Na voljo je več poslovnih prostorov velikosti od 13 do 92 m2, z možnostjo najema posameznih pisarn oziroma kombinacij ali celotnega nadstropja v izmeri 500 m2 s svojim prostorom za sprejemnico, čajno kuhinjo in ločenimi m/ž sanitarijami. Stolpnica omogoča oceansko ali klasično razporeditev pisarn, ki se lahko prilagodi željam najemnikov. V pritličju poslovne stolpnice se nahaja recepcija, v garažni hiši, ki se nahaja v sosednji stavbi, pa je možen tudi najem parkirnih mest, kot tudi parkiranje za stranke. Pred stolpnico se nahaja avtobusno postajališče Bavarski dvor, v bližini pa je tudi glavna železniška postaja.

Trenutno so na voljo sledeče enote:

  • 18,83m2
  • 22,21m2
  • 23,34m2 – oddano
  • 25m2 – oddano
  • 26,78m2 – oddano
  • 28,14m2 – oddano
  • 40,48m2 – oddano
  • 45,31m2 – oddano

Najemnina znaša 11,5 €/m2/mesec in vključuje vse stroške. Najemnina s stroški se obračuna na neto površine poslovnih prostorov. Stroški telekomunikacij, čiščenja najete pisarne in DDV se obračunajo dodatno.

Pisarne se oddajajo delno opremljene.

Možen najem za določen čas 11 mesecev s podaljševanjem.


Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

Kontaktirajte nas