0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Novo – Poslovni prostori naprodaj, Šenčur – Prodano Od 900 €/m2

Poslovni prostori naprodaj, Šenčur 

PRODANO

Od 900 €/m2

Poslovni prostori se nahajajo v IOC Šenčur ob neposredni bližini avtoceste in letališča Brnik. Od Kranja so poslovni prostori oddaljeni 5 minut. V industrijski coni je veliko različnih podjetij, restavracij, lokalov in trgovin. Stavba je bila zgrajena leta 2002. V poslovni stavbi imajo svoje sedeže priznana podjetja kot Ekoling, Hoping, KAMM d.o.o..

Kupcem ne zaračunavamo provizije za nakup poslovnih prostorov!

Prostori imajo vse potrebne priključke za sodobno poslovanje kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo, elektriko, vodo in internet. Ločene moške in ženske sanitarije so skupne na hodniku. Poslovni prostori so opremljeni, svetli, urejeni in lepo vzdrževani. Orientirani so na jug, vzhod in sever.

 V 2. nadstropju sta naprodaj 2 samostojni opremljeni poslovni enoti:

1. Poslovna enota 204,22 m2, ki zajema sprejemno pisarno, sejno sobo, veliko opremljeno pisarno, tri manjše pisarne, čajno kuhinjo ter IT sobo.

Cena nakupa te poslovne enote je 900 €/m2.

2. PRODANO Poslovna enota 228,02 m2, ki zajema sprejemno pisarno, 5 manjših pisarn, večjo sejno sobo + eno manjšo sejno sobo, direktorsko pisarno ter čajno kuhinjo.

Cena nakupa te poslovne enote je 1200 €/m2.

V 3. nadstropju je naprodaj 1 samostojna enota v velikosti 216,9 m2, ki zajema sprejemno pisarno, 2 manjši pisarni in eno veliko pisarno.

Cena nakupa te poslovne enote je 1100 €/m2.

K vsakemu poslovnemu prostoru pripadajo 3 parkirna mesta. Omogočeno je brezplačno parkiranje za stranke.

Za več informacij o nakupu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

 

  Panorama  Kontaktirajte nas  Youtube