0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovni prostori za najem v Kranju ODDANO 7,34 €/m2/mesec ODDANO

Poslovni prostori za najem – Poslovno Skladiščni Kompleks Kolodvor – ODDANO

Kolodvorska cesta 5, Kranj

Cena 7,34 €/m2/mesec

Poslovno skladiščni kompleks Kolodvor se nahaja na desnem bregu reke Save, nasproti Savskega otoka neposredno ob glavni železniški postaji v Kranju. Kompleks je dostopen iz smeri Ljubljane, po Ljubljanski cesti in je le 4,5 km oddaljen od avtocestnega vozlišča Kranj zahod.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovni kompleks sestavlja več stvab, ki so bila zgrajena med 1962 do 1980 in nazadnje adaptirana leta 2017 in 2018. V kompleksu je na voljo optično omrežje, tovorna dvigala, zagotovljeni parkirni prostori. Skladišča niso ogrevana.

Za najem je na voljo:

PRITLIČJE:

Neto velikost pisarniških prostorov v pritličju je 97,26 m2, k tej kvadraturi je potrebno prišteti še delež na skupnih površinah, kar je potem osnova za obračun najemnine in stroškov. Prostori v pritličju imajo vinilno oblogo, stene so betonske, stavno pohištvo leseno. Prostori se ogrevajo preko centralnega sistema (elektro peč).

1 NADSTROPJE:

(dostop preko skupnega vhoda), ki obsega 62,5 m2 in ima že zgrajene sanitarije in čajno kuhinjo, k tej kvadraturi je potrebno prišteti še delež na skupnih površinah, kar je potem osnova za obračun najemnine in stroškov.

Prostori, ki so na tlorisu označeni kot pisarne (13,14,15,12, ter 9 in 8), se lahko z odstranitvijo lesenih predelnih sten odprejo v enoten prostor.

Objekt se oddaja tudi po nadstropjih 7,34 €/m2/mesec + ddv + obratovalni stroški.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosim kontaktirajte.

 

Youtube  Kontaktirajte nas  Panorama