0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovni prostori za najem v Mariboru 6 €/m2/month

Poslovni prostori za najem v Mariboru 

6 €/m2/mesec (stroški niso vključeni v najemnino)

Poslovni objekt Melje ponuja poslovne prostore v poslovni stavbi na Meljski ces; 56, 2000 Maribor. Objekt je lociran v poslovni coni Melje, na robu centra Maribor, neposredno ob hitri cesti H2, ki poteka ob vzhodnem robu Maribora v smeri iz Ljubljane proti Avstriji. V neposredni bližini se nahaja trgovina, pošta Slovenije, glavna avtobusna postaja pa je oddaljena 500m. Stavba je bila zgrajena leta 1900.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovni objekt je bil v celoti obnovljen leta 2010. Zamenjana je bila vsa elektro in vodovodna inštalacija, okna, vrata, strešna kritina in ogrevanje. Na novo so bile nameščene klimatske in prezračevalne naprave, izolacijska fasada, stenske in talne obloge ter sanitarna oprema. Dostop je možen 24/7 in ima tudi recepcijo.

Za varnost poslovnih prostorov je poskrbljeno z alarmnim sistemom, ki je povezan z varnostno službo Aktiva varovanje d.o.o.

Na voljo je parkirišče površine 1.128 m2 s 52 brezplačnimi parkirnimi mesti. Parkirišče je ograjeno in se odpira in zapira z drsnimi vrati. Najemnik dobi svojo kodo za odpiranje vrat.

Stavba ima vse priključke potrebne za sodobno poslovanje, kot so ogrevanje in hlajenje – klima, elektrika, optika, vodovod in komunalne storitve, prezračevanje in drugo. Vsaka etaža ima lastno ogrevanje in domofon z možnostjo odpiranja vhodnih vrat.

V pritličju so pisarne in skladiščni prostori podjetja Kopija-nova, ki opravlja mirno, storitveno dejavnost. Poslovni prostori v 1. in 2. etaži imajo ločen vhod in lastne parkirne prostore. V kleti objekta je za najem na voljo dodatni prostor z možnostjo ureditve za potrebe arhiviranja. Pisarne so svetle in primerne za mirno pisarniško dejavnost.

Za najem je na voljo 1. in 2. etaža, ki se lahko najame kot celota ali po delih. 

  • Prva etaža skupaj 217,65 m2, cena najema 6€/m2
  • Druga etaža skupaj 215,98 m2, cena najema 6€/m2

Stroški in davek se obračunajo dodatno.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosim kontaktirajte.

Kontaktirajte nas