0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovni prostori v Ljubljani, Stegne – ODDANO 9,2 €/m2/mesec + stroški

Poslovni prostori v Ljubljani, Stegne – 107 m2

9,2 €/m2/mesec (stroški niso vključeni v najemnino) ODDANO

Poslovni prostori se nahajajo v Šiški v Stegnah. Poslovna cona predstavlja eno od najbolj atraktivnih poslovih okolij v Ljubljani. Omogočena sta hiter dostop do avtoceste in uporaba javnega prevoza. Stavba je bila zgrajena l. 1996 in obnovljena l. 2018.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

V neposredni bližini se nahajajo številna tuja in domača priznana podjetja kot so Lorex, Iskra, Danfoss, Elektrospoji in drugi.

Bivši poslovni objekt v industrijski coni Stegne so preuredili v sveže in prostorne pisarne, odprtega ali zaprtega tipa, udobne sejne sobe (2 manjši za 8 oseb ter veliko za 20 oseb) in prostor za pogovore ali kosilo. Ob stavbi je na voljo veliko parkirišče in prostor za kolesa. V neposredni bližini se nahajajo ljubljanska obvoznica, postajališče LPP avtobusne linije 8 in železniška postaja Ljubljana-Kranj.

Znotraj stavbe imajo HUB cafe, par korakov stran pa je oddaljena Kavarna ČUK. Za lačna usta poskrbi bližina mnogih restavracij in centra Mercator Šiška. V prostorih nudijo tehnično in video varovanje prostorov, sistem za prisotnost in nadzor delovnega časa, internet, CNS upravljanje razsvetljave, senčenja, gretja in hlajenja ter centralno klimatsko napravo.

Enota je primerna za pisarno ali drugo storitveno dejavnost, ki potrebuje vodo v prostoru. Na voljo so vsi moderni priključki vključno z optičnim omrežjem. Prostore je možno prezračevati naravno. Najemnik ima na razpolago uporabo sejne sobe, souporabo velike čajne kuhinje. Možno pa si je v prostoru izdelati tudi lastno kuhinjo, saj je v prostoru voda. Poslovni prostori so obrnjeni na severozahod in ponujajo razgled na Mercator center Šiška.

Na voljo je sledeča enota:

  • poslovni prostor v 1. nadstropju: 107 m2 (sestavljen je iz treh prostorov: večji prostor v pritličju, galerija in manjši prostor, ki je primeren tudi za kuhinjo)

Najemnina za najem poslovnih prostorov znaša 9,2 €/m2/mesec + stroški + DDV.

Obratovalni stroški znašajo 3,2 €/m2/mesec + DDV (dodatno se plačuje še internet in čiščenje) .

Najem 3 parkirnih mest za stavbo znaša 105 €/parkirno mesto/mesec + DDV. Obiskovalci lahko brezplačno parkirajo pred stavbo.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosim kontaktirajte.

 

Youtube  Kontaktirajte nas  Panorama