0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Novo – Poslovno skladiščni prostori za oddajo v Trzinu – ODDANO od 6 €/m2/mesec

Poslovno skladiščni prostori za oddajo v Trzinu – 85,50 m2 in 135,77 m2 

Od 6 €/m2/mesec (stroški niso vključeni v najmemnino)

Poslovno skladiščni prostori se nahajajo v poslovni stavbi (Razred B) v obrtno industrijski coni Trzin z odličnim dostopom in z dobro povezavo z obvoznico. Stavba je bila zgrajena leta 1998. Lepe in svetle pisarne se nahajajo v  1. nadstropju, neposredno ob stavbi pa je na voljo 20 brezplačnih parkirišč za najemnike in stranke.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

V poslovni stavbi imajo svoje sedeže priznana domača in mednarodna podjetja kot so: Intesa Sao Paolo Bank, Sports Direct, IMS Invest.

Pisarne so klimatizirane, svetle in pripravljene za uporabo. V vsakem nadstropju so ločene sanitarije in manjša čajna kuhinja, ki je na voljo za najemnike.  Prostori imajo vse potrebne priključke za sodobno poslovanje kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo, elektriko, vodo in internet.

Poslovni prostori so obrnjeni na vse strani neba. Prostori imajo veliko svetlobe, velika okna, kakovostna oprema in tla.

 Na voljo so sledeče enote: 

  • 1. nadstropje: 135,77 m2 – pisarna
  • 1. nadstropje: 85,50 m2 – skladišče

Najemnina za pisarne znaša 9,00 €/m2 + obratovalni stroški + DDV.

Najemnina za skladišče znaša 6,00 EUR/m2 + obratovalni stroški + DDV.

Najemnina za skupne prostore (sanitarije, čajna kuhinja, hodniki, stopnišče) se računa dodatno v višini 4,5€/m2. Obratovalni stroški se gibljejo med 2 in 2,5 € /m2 (stroški zajemajo: ogrevanje, hlajenje, elektriko, vodo, varovanje, čiščenje skupnih prostorov, zimsko službo, odvoz smeti, sanitarijski material).

Najemnik sam poskrbi za internet, telekomunikacije in čiščenje najete pisarne.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.