0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovni prostori za najem v Šentjerneju ODDANO od 4 €/m2/mesec

Poslovni prostori za najem v Šentjerneju

Od 4 €/m2/mesec (Stroški niso vključeni v najemnino)

Občina Šentjernej leži v jugovzhodni Sloveniji. Od Novega mesta je Šentjernej oddaljen 18 km, od Ljubljane 76 km ter od Zagreba 70 km. V Šentjerneju in okolici so trgovine, proizvodna in storitvena podjetja, vinogradniki in gostilne – nekatere s prenočišči, šole, pošta, banka in menjalnica, policijska postaja, turistično društvo, ambulanta, lekarna in bencinska črpalka.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poslovna stavba se nahaja v Industrijski coni Šentjernej le 5 minut od avtoceste Ljubljana-Zagreb. Zgrajena je bila leta 2007. V pritličju se nahajajo prostori primerni za trgovino, servis, skladišče ali delavnico. V prvem nadstropju so urejene pisarne.

Na voljo je:

  • Pritličje: cca 500 m2 prozivodno/trgovinskih prostorov
  • 1. Nadstropje: cca 150 m2 pisarniških prostorov

Na voljo tudi zunanje skladišče, trenutno nepokrito. Če je potreba po večjem skladišču, obstaja možnost postavitve dodatnega pokritega objekta oz. šotor v izmeri cca 3000 m2.

Najemnina za pisarne in trgovski prostor znaša od 6,5 €/m2/mesec + DDV + stroški. (Nova cena znižanje cene iz 7,5 €/m2/mesec)

Najemnina za skladiščni prostor, delavnico znaša od 4 €/m2/mesec +DDV + stroški. (Nova cena znižanje cene iz 5 €/m2/mesec)

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosim kontaktirajte.

  Kontaktirajte nas  Panorama