0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Poslovna vila, Ljubljana – Šiška – Oddano Od 8 do 9 €/m2/mesec

Od 8 – 9 €/m2/mesec – od 116 do 405 m2

Vila Katarina je bila zgrajena leta 1930, leta 2004 pa kvalitetno prenovljena. Nahaja se v Šiški ob Drenikovi na koncu mirne stanovanjske ulice. Vila je zaradi lokacije znotraj soseske, arhitekturnega sloga in razpoložljivega vrta najbolj primerna kot predstavništvo s kombinacijo bivalnega dela v nadstropju vile.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Ločeno od glavnega objekta je možno najeti vrtni pavilijon (34 m2) primeren za različne namene, med drugim kot vratarnica ali pa kot storitveni lokal. Omogočen je ločen dostop z Drenikove ulice.

Poslovno vilo sestavlja delno podkleteno prtiličje, visoko pritličje in nadstropna etaža. Pritličje je sestavljeno iz 3 pisarn in pomožnih prostorov (shrambe, sanitarij, čajne kuhinje in garderobe). Visoko pritličje, ki predstavlja najbolj reprezentativen del vile, nudi vstopno vežo, sanitarije in 5 prostorov. V nadstropju se poleg sanitarij in shrambe nahaja še dodatnih 5 prostorov.

Vsi prostori so opremljeni s priključki za internet in telefon.

Pred objektom je prostor namenjen parkiranju, ozelenjen del vrta pa je idealen kraj za druženje ali sprejeme.

Površine etaž:

  • pritličje: 121 m2;
  • visoko pritličje: 134 m2;
  • nadstropje: 116 m2;
  • vrtni objekt: 34 m2. Možnost najema posameznih nadstropij ali celotne vile.

Najemnina znaša med 8 in 9 €/m2/mesec in je odvisna od dolžine najema. Za obdobje daljše od 3 let znaša 8 €/m2/mesec. DDV in stroški se obračunajo dodatno.


Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

Kontaktirajte nas