0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Novo – Pisarniški prostori za oddajo v Ljubljani, Rudnik – ODDANO 11€/m2/mesec

11€/m2/mesec (stroški niso vključeni v najemnino)

Pisarniški prostori za oddajo v Ljubljani, Rudnik – 92m2

Poslovna stavba je locirana na Rudniku ob Dolenjski cesti, ki predstavlja eno od petih ljubljanskih mestnih vpadnic. Stavba je bila zgrajena leta 2003. V poslovni stavbi imajo svoje sedeže priznana domača in mednarodna podjetja kot so IT podjetja, in podjetja za svetovanje in izobraževanje.

Atraktivna lokacija omogoča hiter dostop do obvoznice in do centra mesta, hkrati pa se nahajate tik ob nakupovalnem središču.

Poslovna stavba ima vse potrebne priključke za sodobno poslovanje kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo, elektriko, vodo in internet. Poslovni prostori za oddajo se nahajajo v neposredni bližini nakupovalnega cetra Supernova. V bližini so tudi ostale trgovine, bari in restarvacije. V neposredni bližini se nahaja postajališče LPP linije 3.

Poslovni prostor, ki je na voljo, se nahaja v priličju in meri 92m2.

Prostori imajo velika okna, zato ponujajo zadostno količino naravne svetlobe. Prostori se oddajajo brez opreme. Poleg dobre lokacije so prednost še brezplačno parkiranje ter nizki stroški. Pred stavbo je skupaj na voljo 60 parkirnih mest. Parkirna mesta so všteta v najemnino za poslovne prostore.

Na voljo je naslednja površina:

  •     priličje: 92m2

Najemnina za neopremljene pritlične prostore znaša 11€/m2/mesec. Stroški in DDV se obračunajo dodatno.  Obratovalni stroški znašajo cca 2€/m2/mesec.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

Kontaktirajte nas