0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Poslovna stavba Kapitelj, Ljubljana – center – Oddano 9 €/m2/mesec

9 €/m2/mesec – 120,64 m2

Poslovna stavba Kapitelj se nahaja na robu strogega centra Ljubljane, med Pravno Fakulteto in Vilo Urbano. Razdalja do Prešernovega trga znaša približno 500 m, na poti do tja pa prečkate ljubljansko tržnico. V medetaži, kjer je za najem na voljo 120 m2 velik poslovni prostor, se nahaja nekaj storitvenih in trgovskih lokalov, v priličnem delu pa Spar in Drogerie Markt.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Poleg odlične lokacije, ki omogoča hiter dostop do pomembnejših državnih inštitucij, sodišča in nekaterih fakultet je prednost tudi možnost parkiranja v garažni hiši. Do poslovenga prostora je omogčen 24-urni dostop.

Poslovni prostor sestavlja recepcijo, 4 pisarne, ki merijo med 16 in 27 m2 ter sanitarije in prostor za arhiv. Še posebej je primeren  za odvetniško dejavnost, ki za poslovanje potrebuje sejno sobo, skupno recepcijo in posamezne odvetniške pisarne.

Dostop je omogočen z dvigalom ali preko kamnitega ovalnega stopnišča. Poslovni prostor se oddaja v celoti in po dogovoru z lastnikom neopremljen ali popolnoma opremljen.

Površina:

  • 120 m2.

Najemnina za neopremljene prostore znaša 9 €/m2/mesec. DDV in stroški se obračunajo dodatno.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

Kontaktirajte nas