0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

NOVO – Poslovni prostori v Ljubljani – Poslovni center FENIX – ODDANO 14,5 €/m2/mesec

Poslovni prostori v Ljubljani –  241,20 m2 – 14,5 €/m2/mesec – ODDANO

Poslovni center FENIX se nahaja na Letališki cesti v Ljubljani v neposredni bližini severne in vzhodne obvoznice ter blizu nakupovalnega središča BTC City. Letališka cesta, kot ena od glavnih prometnih povezav predstavlja industrijsko cono in hkrati logistično središče Ljubljane.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

Skupna površina poslovne stavbe FENIKS znaša 27.360 m2, od tega 16.098 m2 pisarne in 11.262 m2 podzemne garaže s 330 parkirnimi prostori. 227 parkirnih prostorov se nahaja na zunanjem parkirišču, od tega je 40 parkirnih prostorov urejenih za stranke in 200 parkirnih prostorov za najemnike stavbe.

Trenutna zasedenost je več kot 90% in sicer s strani najemnikov, ki so mednarodna in ugledna podjetja, kot so: Siemens, Hewlett-Packard, Samsung, Ericsson, Philip Morris, Mars, Wrigley, Adidas, L’oreal, itn.

Trenutno na voljo:

Stavba C

  • 3. Nadstropje – 241,20m2

Pisarna je vrhunsko opremljena, zelo svetla in prijetna. Pisarna je neopremljena, razen kunjske niše (z vsemi napravami), ima pa nadstandardno vgrajene steklene stene, izolacijske folije na steklih in notranje žaluzije ter tuš v sanitarijah.

Najemnina znaša 14,5 €/m2 + stroški + DDV.

Najemnina se obračunava na neto površino. Skupni prostori se ne zaračunavajo posebej. Stavba je moderno zasnovana in energetsko učinkovita.

Možen je najem parkirnih mest v podzemni garaži po ceni 70 € ali na zunanjem parkirišču po ceni 45 €/parkirno mesto.

Finalizacija prostora v skladu z zahtevami oz. željami najemnika. Cena najema je odvisna od investicijskih stroškov in lege (nadstropja) prostora v stavbi.

*Pisarna bo na voljo z decembra 2018, najkasneje januarja 2019

V kolikor želite prejeti več informacij o najemu poslovnih prostorov oziroma si jih želite ogledati, nas prosim kontaktirajte.

Youtube    Kontaktirajte nas