0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Novo – Poslovni prostor naprodaj v Ljubljani – Prodano 1.702 €/m2

Naprodaj je poslovni prostor – poslovalnica v pritličju v izmeri 132,4 m2

Cena: 1.702 €/m2

Poslovni prostori se nahajajo v pritličju poslovne stavbe (Razred C) na Bavarskem dvoru, neposredno zraven Ljubljanske borze. Stavba je bila zgrajena leta 1965.

Poslovna stavba se nahaja na Slovenski cesti, v centru, v blizine Vrhovnega sodišča, železniška in avtobusna postaja, drugih državnih ustanov, bank, odvetniških in notarskih pisarn ter barov in restavracij.

Kupcem ne zaračunavamo provizije za nakup poslovnih prostorov!

V poslovni stavbi imajo svoje sedeže priznana mednarodna in domača podjetja, kot so IT podjetja, podjetja za svetovanje in inženiring, odvetniške družbe itd. Poslovni prostori imajo skupni vhod. Poslovna stavba ima recepcijo In vse potrebne priključke za sodobno poslovanje kot so ogrevanje in hlajenje z regulacijo, elektriko, vodo, internet in telefon.

Pred stavbo se nahaja postajališče LPP linij: 2, 3G, 6, 6B, 7L, 8, 9, 11, 13, 14, 18L, 19I, 19B, 20, 25, 27 in 51.

Garažna hiša, ki se nahaja v sosednji stavbi, nudi tudi možnost najema parkirnih mest za 125 €/parkirno mesto/mesec, tudi parkiranje za stranke za 1,9 €/uro.

Poslovni prostori so zelo svetli, so obrnjeni na zahod in ponujajo razglede na bavarskem dvoru in slovenski cesti. Prostori imajo ločene m/ž sanitarije ki so del poslovnih prostorov.

Na voljo je samostojna enota 96,4 m2 v pritličju. Poslovni prostor ima izdelan mezanin v velikosti 36 m2, ki je povezan s stopnicami.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosimo kontaktirajte.

Youtube  Kontaktirajte nas