0590 757 80
Globalna perspektiva - Lokalno znanje
Išči več

Poslovni prostori za najem v Grosuplju 6 €/m2/mesec

Poslovni prostori za najem v Grosuplju

Cena: 6 €/m2/mesec

Poslovno industrijska stavba se nahaja v Grosuplju v industrijski coni tik ob železniški progi in omogoča hiter dostop iz avtoceste. Objekt je bil zgrajen leta 1983. Stavba ima vse priključke potrebne za sodobno poslovanje, kot so ogrevanje in hlajenje, elektrika, voda, optika, ter parkirišča tako za zaposlene kot tudi za obiskovalce na velikem zemljišču pred stavbo.

Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov!

V pritličju stavbe so skladiščno proizvodni prostori primerni za skladiščenje različnih materialov ali kovinarsko industrijo. Primerno tudi za druge podobne dejavnosti. Višina skladišča je min. 6 m in najvišja 8 m. V skladišču sta tudi dva mostna dvigala nosilnosti 5 in 10 T.

V 1. nadstropju stavbe so poslovni prostori primerni za pisarniško dejavnost. Sanitarije so skupne v nadstropju za vse najemnike.

Pred objektom je dovolj brezplačnih parkirnih mest za najemnike in obiskovalce. Možnost parkiranja za zapornico pred objetkom za 2 avtomobila.

Za najem so na voljo naslednje enote v 1. nadstropju:

      • sklop 2 povezanih pisarn 46m2

Zgornje površine so neto površine. Najemnina se obračunava na bruto površino. Souporaba skupnih prostorov se zaračuna dodatno v višini 2%.

Najemnina za najem poslovnega prostora znaša 6 €/m2/mesec + DDV + stroški.

Obratovalni stroške zajemajo: elektrika, ogrevanje, komunalni stroški, NUZS, zavarovanje, telekomunikacije in čiščenje najetih prostorov. Stroški se zaračunajo po uporabi.

Najemnina za najem skladiščnega prostora pod nadstreškom znaša 1,5 €/m2 + DDV.

Za več informacij o najemu poslovnih prostorov nas prosim kontaktirajte.

 Kontaktirajte nas Youtube